Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány túl sokat hisztizik a párjával, azért változik a fiú bunkóvá? Miattunk változtok meg rossz irányba?
Felesleges hisztizni, agresszív lenni, mindentől azonnal plafonig ugrani, felhergelni magad. Sok nő párkapcsolatban ilyenné válik egyébként, tapasztalatból mondom. A türelmük 0-ra csökken az idők során. Az újabb pasijaikkal szemben pedig ez a türelmetlenségi-idegbeteg szakasz egyre hamarabb következik be. Hogy miért? Nem tudom, de mindent meg lehetne beszélni.
Hallottam és olvastam erről a jelenségről. Pszichológusok azzal kötik össze, hogy a nő állandóan elégedetlen, mindig más/újabb/stb. kell neki minden téren. Ha jó vagy az ágyban, agyon dicsér, pár év múlva már lehet mással kefélteti magát mert mégsem vagy jó vagy uncsi lettél, ha nincs autótok végre vesztek akkor utána már az sem jó mert nagyobb, szebb, drágább kell. Ezt a sort végtelenségig lehetne folytatni. Azaz a nők folyamatosan elvárják a változásokat, és hogy minden új raplijuk ki legyen elégítve. Ez az állandó akarás és elvárás teszi őket állítólag ilyen idegbeteggé, sokszor saját maguk sem tudják megmagyarázni a feszültségük okát, de általában ezen alapul. Ha sokáig nem történik valami változás, valami új a kapcsolatban vagy körülöttetek, akkor egyre idegbetegebbé válik a nő, minden sz*ron azonnal pattog, kötözködik, szinte utálatba csap át a viselkedése, és mindennek te leszel az oka. Hiába ő b*ssza el az összes megkeresett pénzeteket havonta, akkor is téged okol amiért nem telik kocsira, lakásra, vagy új, kétajtós hűtőre...
Szóval a piszológusok szerint ilyen feszkók generálják ezt a nőkben, és igen, a férfiak ezt marhára nem tolerálják, általában ilyenkor teszik lapátra az idegbeteggé vált kedvesüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!