Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha egy lány túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány túl sokat hisztizik a párjával, azért változik a fiú bunkóvá? Miattunk változtok meg rossz irányba?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Volt egy idöszakom amikor majdnem minden nap veszekedtem vele valami hülyeségen. Amíg normális voltam,addig ő is az volt. Minden nap sms,meglepetés..stb. Amikor viszont huzamosabb időn át hisztis voltam,bunkóvá változott,már alig törödik velem. Minden pasi miattunk,nők miatt lesz ilyen??
2010. okt. 25. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem CSAK miattatok (de inkább beszéljunk egyes számba) miattad lett ilyen de gondolom ez sem segített neki.
2010. okt. 25. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindig miattatok, de ilyen miatt jogosan lesz bunkó az ember.
2010. okt. 25. 17:16
 3/5 AVATAR282827 ***** válasza:
Nekem ezen ment tönkre egy 2 és fél éves kapcsolatom...sajnos hiába vagyok nagyon türelmes és megértő...mikor már az utolsó 3/4 évben 3 alkalomból 2x veszekedtünk valami hülyeségen vagy épp komolyabbon -mindegy- betelt a pohár...mindig ki volt akadva valamin, és állandóan nekem hisztizett vagy velem volt bunkó, és ezt egy idő után már nem lehet elviselni...úgyhogy a kérdésedre a válaszom: nem feltétlenül a nők a hibásak de a fent említett hozzáállással ne lepődj meg ha "bunkó" lett a párod amúgy ha változtatsz egy kicsit és tényleg csak nagyobb problémán akadsz fenn + esetleg igazat adsz néha a párodnak, és odafigyelsz rá hogy miket vágsz a fejéhez javulhat a dolog...de amúgy az lesz a vége mint nálam...sajnos az exem nem változott 23/f
2010. okt. 25. 17:45
 4/5 Fülünyúl ***** válasza:

Felesleges hisztizni, agresszív lenni, mindentől azonnal plafonig ugrani, felhergelni magad. Sok nő párkapcsolatban ilyenné válik egyébként, tapasztalatból mondom. A türelmük 0-ra csökken az idők során. Az újabb pasijaikkal szemben pedig ez a türelmetlenségi-idegbeteg szakasz egyre hamarabb következik be. Hogy miért? Nem tudom, de mindent meg lehetne beszélni.

Hallottam és olvastam erről a jelenségről. Pszichológusok azzal kötik össze, hogy a nő állandóan elégedetlen, mindig más/újabb/stb. kell neki minden téren. Ha jó vagy az ágyban, agyon dicsér, pár év múlva már lehet mással kefélteti magát mert mégsem vagy jó vagy uncsi lettél, ha nincs autótok végre vesztek akkor utána már az sem jó mert nagyobb, szebb, drágább kell. Ezt a sort végtelenségig lehetne folytatni. Azaz a nők folyamatosan elvárják a változásokat, és hogy minden új raplijuk ki legyen elégítve. Ez az állandó akarás és elvárás teszi őket állítólag ilyen idegbeteggé, sokszor saját maguk sem tudják megmagyarázni a feszültségük okát, de általában ezen alapul. Ha sokáig nem történik valami változás, valami új a kapcsolatban vagy körülöttetek, akkor egyre idegbetegebbé válik a nő, minden sz*ron azonnal pattog, kötözködik, szinte utálatba csap át a viselkedése, és mindennek te leszel az oka. Hiába ő b*ssza el az összes megkeresett pénzeteket havonta, akkor is téged okol amiért nem telik kocsira, lakásra, vagy új, kétajtós hűtőre...

Szóval a piszológusok szerint ilyen feszkók generálják ezt a nőkben, és igen, a férfiak ezt marhára nem tolerálják, általában ilyenkor teszik lapátra az idegbeteggé vált kedvesüket.

2010. okt. 25. 17:55
 5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A kérdésedben ott a válasz,de ezt általában valami oknál fogva a nők nem veszik észre. ugyanebben a cipőben járok sajnos. egyedül azt nem értem,ha alapjáraton a férfi a (bocsánat a szavakért) bunkó,paraszt,érzéketlen,csak a szex kell,uncsi,durva stb... akkor miért a nők azok akik generálják ezt az egészet? a szerelem amit érez az ember mindezen ellentéteknek a mélységes megértése a másikkal szemben,igazándiból én sem értem sokszor egyáltalán mi a fenét csinálok hogy egyáltalán kapcsolatban vagyok :( öregek szerint "sose leszel olyan öreg hogy ezt megértsd"
2013. febr. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!