Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is elég sokat...

Más babája is elég sokat hisztizik vagy én nem csinálok valamit jól?

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom.Ordít ha pelenkázom,ha öltöztetem,ha krémezem az arcát.semmit nem bír elviselni.Tegnap strandon voltunk.ott is hisztizett.Nem tetszik neki a balaton.nem élvezte a fürdést.Más ekkora babája hogy viszonyul a nagy vízhez?Itthon amedencét imádja.
2011. júl. 13. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a dac és a hiszti korszak kezdetén:-) Próbálgatják a határokat. De a Balaton lehet, hogy hideg volt neki. Kisfiam csak kádvíz hőmérségletű vízbe szeret pancsizni. 35-36 fokosba.
2011. júl. 13. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szintén egy éves lányom imádja a vizet de csak medencékbe vittük be már kétszer voltunk élmény fürdő be majd nem egész napra és az egészet élvezte majd hogy nem nem lehetett kivinni,amúgy nekem is hisztis már minden alvást egy nagy hiszti előz meg és az idegeim kikészülnek.Szopizva alszik el és így borzalmasak az alvások.:(
2011. júl. 13. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is volt egy hiszti hullám 1 évesen!Ne törődj vele :( Próbáld ilyenkor figyelmen kívül hagyni, menj át egy másik szobába...

Nálunk ez bevált!Az utcán egy nagy hisztink volt, otthon azért több...De aztán megtanulta, ogy nem ér el vele semmit!Csak mindig légy következetes!Én mindig azt mondtam neki ilyenkor, ha ölelésre vágyik akkor keressen meg a házban!ÉS minden hiszti vége ölelés nálunk, de csak ha abbahygta és magátol jön szétett karral!

kb 2 hét volt a nagyon durva!

De mostanában is (19 hós már) vannak, de nem lefekszem és dobálom magam módra...Csak egy kicsit toporzékol, kiabál, majd rájön hogy ez nem vezet sehová...És ölel:)

Persze tudom ez csak az eleje még nálunk is,majd 2 éves kor körül jön a feketeleves....

2011. júl. 13. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom mégcsak 9 hónapos, de dettó..a törölközés a legelviselhetetlenebb számára :-)) dehát csak meg kell törölni, meg pelenkázni, sőt öltözködni is...Nem vagy egyedül!! A nagy vizet ő sem szereti, csak a kismedencét!
2011. júl. 13. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

az én kisfiam már 2 éves, és alapvetően jó gyerek, nincsenek nagy látványos hisztik, de pl a pelenkázást a mai napig nem nagyon bírja, az arckrémezést, a körömvágást, a hajmosást pedig egyenesen gyűlöli :(

viszont a Balcsit imádja :)

2011. júl. 13. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
az én kisfiam ma egy éves, hiszti van ha öltözni kell, vagy pelenka, balatont és medencét imádja de a fürdökádat utálja, hisztizoik ha leteszem a földre vagy be a járokába, mindig virágokat akar locsolni, lassan kirohad az összes, és hiszti van ha anya éhes vagy öltözöm, egy percet sincs el magában, alvással nincs nagy gond viszon t reggel 4kor kelünk..
2011. júl. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!