Más babája is elég sokat hisztizik vagy én nem csinálok valamit jól?
Szia!
Nálunk is volt egy hiszti hullám 1 évesen!Ne törődj vele :( Próbáld ilyenkor figyelmen kívül hagyni, menj át egy másik szobába...
Nálunk ez bevált!Az utcán egy nagy hisztink volt, otthon azért több...De aztán megtanulta, ogy nem ér el vele semmit!Csak mindig légy következetes!Én mindig azt mondtam neki ilyenkor, ha ölelésre vágyik akkor keressen meg a házban!ÉS minden hiszti vége ölelés nálunk, de csak ha abbahygta és magátol jön szétett karral!
kb 2 hét volt a nagyon durva!
De mostanában is (19 hós már) vannak, de nem lefekszem és dobálom magam módra...Csak egy kicsit toporzékol, kiabál, majd rájön hogy ez nem vezet sehová...És ölel:)
Persze tudom ez csak az eleje még nálunk is,majd 2 éves kor körül jön a feketeleves....
az én kisfiam már 2 éves, és alapvetően jó gyerek, nincsenek nagy látványos hisztik, de pl a pelenkázást a mai napig nem nagyon bírja, az arckrémezést, a körömvágást, a hajmosást pedig egyenesen gyűlöli :(
viszont a Balcsit imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!