Az 1 hónapos babám, alig hízott valamit. Mit csinálok rosszul?
Szerintem kicsit keveset hízott- de csak ha azt nézem hogy egy hónap alatt 350gramm? Nekem mindig azt mondta a dokim annak idején, hogy minimum 150grammot kell híznia a babának egy hét alatt.
Azért figyelgesd! Egyáltalán nem akarok szívbajt rád hozni- tényleg - de egy barátnőm is így járt, hogy szoptatatott- a védőnő doki ellenezte, hogy tápszert adjon a gyereknek- csak azt nem vették észre, hogy a gyerek nem hízik- ő 6hét alatt hízott ennyit, mint a te babád- és végül a Heim Pál-ban kötöttek ki. Sajna tápszer kellett neki- attól végre beindult a súlygyarapodás. A teje nem volt elég tápláló. Nem halt éhen a baba, de a fejlődéshez ugymond kevés volt neki.
TÉnyleg nem akarlak ijesztgetni- de én a helyedben megkérdeznék másik orvost is, vagy másik védőnőt is. CSak hogy biztos nyugodt legyek.
Remélem minden rendben lesz.
Hát kedves utolsó válaszoló, előtted író vagyok-és nem írtam volna ha nem láttam volna a barátnőm esetét, aki 2óránként szoptatta a gyerekét, és ő 6hét alatt a 2.8 kg-ról 3.1re hízott.... és a Heim Pálba kötöttek ki...
Nem kitaláltam- hidd el.
De lényegében azt hiszel amit akarsz.
Én a kérdezőnek szerettem volna finoman tanácsolni, hogy azért figyelje a babucijátt, nehogy úgy járjanak, mint szegény barátnőm...
Ott sem az anyatej tartalmával volt valószínűleg a gond(persze ezt normális táplálkozás mellett érvényes!).
Kiderült, mi volt a "hiba"?
Nem tudom mi lehetett a "hiba", azt mondták, hogy hiába eszik 2óránként a gyerek, éhezik, nem hízik. A Heim Pálba átszoktatták a 3órás kajára és tápszerre... onnantól már minden rendben volt vele. Azóta már másfél éves kisgyerek, és normális a súlya, meg teljesen egészséges is.
Kérdező, te babád hogy van? Mekkora már, mennyit hízott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!