Mekkora 9 hónapos babátok/vékony lenne a kisfiam? Valamit rosszul csinálok?
Kisfiam 74cm és 8500g a hónap végén lesz 9 hónapos.Nagyon ügyes baba,6 hónapos kora óta mászik és feláll.Kapaszkodás nélkül áll és kapaszkodva pár lépést megtesz.Kiegyensúlyozott,mosolygós baba.A védőnő szerint túl sovány.Mi is azok vagyunk mind a ketten a párommal,gondolom a kicsi se lesz kövér soha.
Amit eszik:reggel szopi+60ml tápszer
délben főzelék hússal kb 140-160g
ebéd után alvás,szopival alszik el.
16 ó gyümölcs vagy joghurt gyümivel
19ó főzelék hússal kb 80-100g
21ó alvás szopi+120táp
éjjel 2-3 szopi
Nem eszik többet,nem akarom erőltetni mert egyszer kipróbáltam és öklendezett tőle.Most azon agyal a védőnőm,hogy biztos kevés húst adok neki és tegyek többet a főzelékbe.Én már így is aggódom,hogy nem e sok a napi 2 húsos főzi :(
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Szerintem nem sovány csak hosszú. nekem a lányom most 1 évesen ilyen hosszú és 9,3 kiló.
de ezzel szerintem semmi baj nincs.
nekem a lányom 6 hósan olyan hosszú volt hogy a táblázatból kilógott az átlagból. azóta ugyan azaokat a ruhákat hordja csak pár centit nött. azért nö, de most nagyon lassan, hízni meg már 2 hónapja semmit nem hízott.
lányom egyébként ennyi nem eszik.
teljesen felesleges ezen agóodnod.
Jajj, nem tudom miért kéne minden kicsinek úgy kinézni, mint a michelin gumi emberkéje...
Az én kicsim (kislány) se túl húsos, mert amúgy is hosszúkás és mióta mászik, pakol, sok energiát elhasznál. Én is kaptam már meg, hogy vékony, és még ennyit se evett, mint ahogy írod. Sőt, mikor foga jött, csak tápszeren és gyümőlcsön élt. Ne aggódj szerintem!
Köszönöm a válaszokat!
:)Megnyugodtam!
Szerintem semmi gond vele. Lányom 14hós 73cm és 9kg,és nem vékony.Eszik rendesen,de 11hós kora óta le nem ül egy percre sem.(csak ha alszik akkor nem mozog)Sosem mondta a védőnő vagy a dokim,hogy valami baj lenne vele.
Főleg ha a kedve is jó. Ne foglalkozz velük,ez már túlzás a védőnőtől. :)
Azt mondta,hogy korához képest jó a súlya,de magasságához képest nagyon kevés.Én 172cm vagyok és 54kg
Folyton a súlyával csesztet,amikor megszületett azt mondta ne agyjak neki annyit enni,mert sokat hízott adjak neki teát ha sír.Rá 2 hétre:túl sovány a gyerekem és azóta is az,nem adok neki eleget enni,kevés a hús,sok a gyümölcs .....De ha ennyit eszik mit csináljak?
Egyébként szerintem sem sovány,olyan kis formás baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!