Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más gyereke is meg van "kergül...

Más gyereke is meg van "kergülve" pár napja? 22 hónapos lányom 2 napja nem hajlandó aludni délután, egész nap nap nyüszög, hisztizik, persze korábban kell lerakni este, éjjel is fent van sokat! Védőnő szerint az időjárástól!?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Kisfaim 1 het mulva lesz 2 eves es nallunk is ez a helyzet. MOndjuk o sosem hisztizik megy nyuszorog de ejjel ebred tobbszor is. Eddig sosem csinalt ilyet (persze kiveve ujszulottkent). Este 19:30-tol aludt mint a bunda reggel 8-ig. Tegnapelott ejjel 4-szer volt fent, tegnap ejjel meg 3-szor. Kivancsi vagyok mi lesz ma. Egyszeruen nem tud visszaaludni. Sir, be kell menni hozza megnyugtatni. Nehezen alszik vissza nagyon. Nem tudom mi lehet vele. Nallunk nem volt szeparacios szorongas soha, lehet most erte utol a dragamat? Fogalmam sincs. A foga nem jon az tuti. Megneztem az inyet, meg 4 hianyzik neki.
2012. febr. 2. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:

25 hós fiamnál hasonló a helyzet, csak már 1,5 hónapja. Nálunk hamar kiderült, hogy elkezdett félni a sötétben, így eldugva ég a sólámpája, derengő fényt ad. Ettől függetlenül ma éjjel is 2x ébredt, először inni, aztán meg szólt hogy nagyon pisis, nem tud aludni...

Én már megszoktam, mert 15 hós koráig nagyon sokat ébredt a fogai miatt.

2012. febr. 2. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 22hónapos,de nála ilyen probléma nincs mostanában. Most is alszik mint a bunda. Éjjel fel szokott ébredni,de hamar vissza alszik,néha kell neki tejet adni.

Este fél 10körül alszik el,megvárja az apját,reggel fél 9-kor ébred. Délután fél 1 felé megyünk ki 2órát,és mikor felérünk már olyan fáradt hogy magától elalszik.

2012. febr. 2. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:

nálunk egy hete megy a felfordulás. délután ha alszik, ha nem (ma nem) megy a sikítás, visítás, semmi nem jó. én meg tépem a hajamat :)

a babák megérzik a frontokat, nekem is mondta ezt a dokinénink, ráadásul lányom korababa, ők meg még érzékenyebbek.

2012. febr. 2. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én babám 3 hónapos, egy hete elég nyugtalan, szerintem a hideg időnek köze van hozzá, az 100%!Ha leteszem, elkezd üvölteni, eddig ilyet nagyon ritkán csinált...nyűgös eléggé...ha kézben van akkor persze csönd van:D
2012. febr. 3. 08:39
 6/10 anonim válasza:
21%
22 hónapos, mi? Az 2 éves. Én meg 400 hónapos vagyok. Na, pá...
2012. febr. 3. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Húúúúú de nagyon okos vagy kedves utolsó!!! De a 22hónapos még véletlenül sem 2éves! Csak betöltött 24hónap után lesz 2éves!

Na pá neked is,ez most nem jött össze........!!!!!!

2012. febr. 3. 19:00
 8/10 anonim válasza:
0%
Majdnem két éves, előző gyökérke!
2012. febr. 4. 12:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kivéve 18.48-as hogy te mekkora paraszt vagy "na pá"
2012. febr. 4. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyökér neked a nénikéd,te paraszt!!! Ide jársz kötekedni,a majdnem 2éves az NEM 2éves!!!

Ha ennyire unatkozol,menjél inkább havat lapátolni!

2012. febr. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!