Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden mai lány könnyűvérű flörtgép, egyszerre több fiút kábító érzéketlen egzisztenciahajhász?
Miért nem lehet bennük megbízni, miért ilyen érzéketlenek és elutasitóak, miért ilyen kétszínűek?
Miért érdek és felszinességorientált, bunkóvadász minden "magának aranyosnak tartott" egyszerü lány is...
Túl nagy a választék pasik terén mi..?
Van miből bőségesen válogatni..
A rupótlan lúzerek meg akasszák fel magukat a farkuknál fogva nem igaz..?
Vagy egyszerüen csak d*göljenek meg..
Persze a csomagolás először mindig az hogy
"én nem vagyok olyan"..
csak gyorsan leszortírozlak bocsi nem vagy az esetem..kifogás hegyekkel vagy egyszerűen semmit nem mondanak és le se szarnak.. na az a kedvencem...
ezen a Földön durva számítások is szerint alsóhangon 500 millió potenciális nő van, aki számításba jöhet egyáltalán.
Miután mindenkit, akit leselejtezel, marad mondjuk 10 millió.
Kötve hiszem, hogy mind a 10 millióval találkoztál már.
Nem tudom hol ismerkedsz, de a szórakozóhelyek, bárok, stb. nem igazán alkalmasak (vagy nagy szerencse kell hozzá) a komoly lányok/hölgyek megtalálására.
Ne kérdezd, akkor hol ismerkedj - találd fel magad!
Ja, és ezt pasiként írom...:)
A mai nők el vannak k*rvulva azt hiszik csak ők körülöttük forog a világ..
Nekik nem jó egy átlagos kedves pasas neeem nekik több kell akár egyszerre.. a kis egójuknak jót tesz ugye ha sokan nyalják a s*ggüket..
de te nem is vagy kedves.
ez abból is lejött, amiket itt írogatsz.
így ne csodálkozz, ha senkinek sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!