Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok a könnyűvérű lány?
A lényeg az, hogy már 3-4 éve folyamatosan legalább havi egy új nőt szedek össze. Ezzel még nem is lenne gond, ha nem vágynék többre. Szexre folyamatosan találok újabb csajokat viszont olyan normális lányt akiben esetleg meg tudnék bízni és nem dobja magát hanyatt már az első találkán, egyet se az évek során.
Főként lányokat kérdeznék, hogy tényleg ennyire nincs már a nőkben egy csepp nőies tartás sem? Vagy csak én vagyok annyira peches, hogy bármelyik nő borul?
jó neked, nekem az is elég lenne jelen pillanatba ha egy borulna :( (esetleg adhatnál tanácsokat :D)
22 F
Hát, jó kérdés.
Az is lehet, hogy ez egyfajta védekezés, szóval inkább ők hagynak el, mert azt hiszik ki akarod használni őket.
Hány éves vagy?
ez a kor problémája
hidd el az a néhány rendes lány is pont így látja a fiúkra nézve, ritka az, hogy két ilyen "rendes" találkozzon, de van olyan
sok lánynak csak a mennyiség számít
23:25/1-nek Nem vagyok egy elsőosztályú külsőleg viszont mondták már, hogy oltári dumám van. Gátlások nélkül ami eszembe jut. Előfordult már, hogy csaj megszóltam, hogy mire horda fent az orrát? Erre ugyanaz lett a vége...nálam kötött ki.
23:25/2-nek 25 vagyok most. Az elején tényleg úgy ment a dolog, hogy előre tisztáztuk, hogy szex és más semmi, akkor úgy éreztem jól magam egy 3 éves kapcsolat után aminek a fájdalmát enyhítettem.
Trossach-nak Az nem biztos, hogy nem vennélek észre, mert már az elvárásaim mércéjét is lentebb raktam hátha az a gond. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!