Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem jól azt a dolgot, hogy a barátom után a lányok "futnak"? nem is kevés
Figyelt kérdés
már egy éve együt vagyunk és pár hónapja már dolgozik,az a baj hogy a munkahelyén 80%-ka nő,és mindegyik megy utána meg olyanokat mondogatnak neki hogy majd megszerzik maguknak stb. én bízom a páromba csak azokat a nőket nem érdeklik hogy van kapcsolatta.Irigykednek is rám,ez kicsit tetszik is hogy ennyire jónak tartják a pasim csak néha kibukik belőlem a féltékenység,nehéz úgy elegedni őt hogy közbe tudom mi is folyik ott.Igaz ő meg mondja mindenkinek hogy szerete engem,de őket ez nem nagyon érdekli :(2012. aug. 2. 14:25
21/25 anonim válasza:
Otthon rendben van köztetek minden? Mert ha havonta csak egyszer vagytok együtt, akkor lehet, hogy bedolgozik valahová. De akkor meg mit irigyled tőle, amit te úgyse veszel igénybe? Ha meg okés a dolog, és lefárasztod otthon, akkor meg -hacsak nincs extra nagy potenciája- nincs reális veszély. Én férfiként 6 nővel dolgoztam egy kisebb zárt teremben, és mindig húztuk egymást, de csak unalomból meg szórakozásból. Ahol ilyen nagy a nők aránya, ott tuti van 1-2 aki bejön neki, de a közös életetek alapján azért csak van vmi elképzelésed róla, hogy hűséges-e.
22/25 A kérdező kommentje:
elég sűrűn együtt vagyunk néha haza is jövök
2012. aug. 2. 19:17
23/25 anonim válasza:
#21. vagyok:
Hát akkor meg?!
Gondolom nem ad 10litert naponta, mint a Riska, anélkül meg nem sokat érne vele, ha félre is lépne.
24/25 A kérdező kommentje:
ma derűlt ki hogy félre is lépet enyit róla :( :@
2012. aug. 3. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!