Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem jól azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem jól azt a dolgot, hogy a barátom után a lányok "futnak"? nem is kevés

Figyelt kérdés
már egy éve együt vagyunk és pár hónapja már dolgozik,az a baj hogy a munkahelyén 80%-ka nő,és mindegyik megy utána meg olyanokat mondogatnak neki hogy majd megszerzik maguknak stb. én bízom a páromba csak azokat a nőket nem érdeklik hogy van kapcsolatta.Irigykednek is rám,ez kicsit tetszik is hogy ennyire jónak tartják a pasim csak néha kibukik belőlem a féltékenység,nehéz úgy elegedni őt hogy közbe tudom mi is folyik ott.Igaz ő meg mondja mindenkinek hogy szerete engem,de őket ez nem nagyon érdekli :(

2012. aug. 2. 14:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
egy gyárba
2012. aug. 2. 14:44
 12/25 anonim ***** válasza:
de milyen gyárba konkrétan?
2012. aug. 2. 14:50
 13/25 A kérdező kommentje:
miért ez fontos hogy milyen gyárban?
2012. aug. 2. 14:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Próbálj meg tényleg ne féltékeny lenni,legalábbis ne kimutatni..úgy senki se szeret hazamenni,hogy a munkahelyen körberajongják a nők,otthon meg a házisárkány
2012. aug. 2. 14:53
 15/25 anonim ***** válasza:

Én ugyanaz a 80-as vagyok. Én évekig dolgoztam gyárban, de ott is ez ment...A végén már a raktár minden apró zugát be kellett kamerázni, mert olyan dolgok mentek ott, hogy nah...

Hogy hogyan kezeld? Szerintem ne hagyd, hogy ellaposodjon a dolog és éreztesd vele, hogy szereted, de közben azzal azért legyen tisztában, hogy ha félrelép, akkor mehet a háztól!

2012. aug. 2. 14:57
 16/25 A kérdező kommentje:
ezt nagyon jól tudja hogyha megcsal akkor ne várja el tőlem hogy még vele is maradok,ő mindig elmondja hogy aznap mi is történt odabent én meg szépen meghallgatom,csinálok neki vacsit,megmasszírozom szóval próbálok mindent megtenni hogy velem maradjon,de ha az a sok lány is küzdeni akar érte... :/
2012. aug. 2. 15:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Melyik gyárban dolgozik? mennék én is oda ha ilyen nők vannak :D
2012. aug. 2. 16:12
 18/25 anonim ***** válasza:

Melyik gyár az?

Én letudom koptatni a nőket róla ha az amiben énis vagyok.

2012. aug. 2. 16:17
 19/25 A kérdező kommentje:
vidéki város
2012. aug. 2. 16:57
 20/25 A kérdező kommentje:
csoki gyár
2012. aug. 2. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!