Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tele van lány barátokkal, hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Nem tartottam magamat sose feleslegesen féltékenykedősnek, de a mostani barátomnál eléggé kijött, hogy igenis, tudok az lenni. Ő elég népszerű srác, a legjobb barátja lány, akit ráadásul a barátom anyja is jobban szeret nálam, mert régebb óta ismeri. Mikor mindhárman ott vagyunk, akkor kapom is az oltást, hogy miért velem van a párom. (A fő ok, amiért nem örül az édesanyja a kapcsolatunknak, hogy szerinte koros vagyok,

3 évvel vagyok idősebb a barátomtól (ő most 19), és ő mindig is ezt a lányt szánta a fiának, én meg hirtelen belejöttem a képbe). Teljesen más temperamentumúak vagyunk a lánnyal, én nyugodt vagyok, csöndesebb, de el lehet velem beszélgetni, csak nem mosolygok és szólok hozzá mindenhez. A csajszi egyfolytában pörög, mindig középpontban van, nagyon jól kijön az anyjával. Idővel nyilván majd én is jobban oldódok, de egyszerűen ilyen vagyok. Ha ilyen találkozás sül ki, akkor mindig rossz szájízzel távozok utána.

Továbbá ha megyünk valahova, rögtön felbukkan egy fogadott húg, vagy ilyesmi, aki rendszerint meg is öleli, meg pl. szívecskéket írogat online a páromnak, elmondja neki mennyire hiányzik, stb. Mivel a bizalomról szól a kapcsolat, próbálok így hozzáállni és sose hisztizek feleslegesen, de valamiért mindig bökik a csőrömet ezek a dolgok.

2011. júl. 17. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
ez egy ilyen buli.
2011. júl. 17. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
velem is ugyanez van , nem tom hogy lehetne kezelni, piszok féltékeny tudok lenni, már csak ha egy puszit kap:S:S uhh://
2011. júl. 17. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
én hasonló helyzetbe voltam...nehezen de én is megszoktam a helyzetet,igaz volt pillanat hogy én ezt megjegyeztem neki mondván az őszinteség fontos...nem tetszett neki de már úgy voltam vele hogy nem bírom,és hát megbeszéltük a dolgot...barátkoztam a csajjal,próbáltam normálisan hozzá állni,és neked is ezt javaslom!ismerd meg a lányt,beszélgess vele,a barátodnak is jól fog esni(:
2011. júl. 17. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben voltam, igaz én az egész kapcsolatunk ideje alatt nem találkoztam egyetlen fiúbarátjával sem, csak lányokkal akik miatt engem ha velük voltunk észre se vett, vagy ha igen akkor csak oltogatott... azoknak a lányoknak meg fizette a fogyasztását stb, az enyémet nem. Folyton szia kicsim stb volt velük, elvileg barátok.. betelt a pohár és szakítottam, hidd el 4hónapig napi migrénem volt, ha nincs a barátnőm ma lehet hogy gyógyszereken élnék egy ilyen kapcsolatban.

akárhányszor mentünk valahova tuti odaszaladt valaki hozzá, körbepuszilta, ölelgette, de ha én találkoztam egy fiú ismerősömmel, 2puszi vagy az se, akit ő is ismert utána fejmosást kaptam.

Nagyon nehéz kezelni, ha hosszútávra tervezel nem lehet kezelni, főleg ha ilyen dózisban kapod, anyuka is.. Ne menjen rá az egészséged! Én tanultam az enyémből...

2012. aug. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!