Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagias a barátom, hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt.Mindketten elváltak vagyunk, gyerekeket nevelünk.Én nőként jobban keresek mint ő, de ezt én sose néztem, h ő anyagilag szerényebb körülmények között van, azt nézem, h rendes, férfias, szóval szeretem s ő is engem, érzem!De..mindig én hívom meg őt hozzám ebédelni, én hívom fel őt, mert neki nincs pénz a kártyáján, ha van is, megkér én csörgessek ha odaérek a randira...stb..vettem neki kis apróságokat, ő nem viszonozza...hogyan kezeljem ezt?Néha jólesne mindez fordítva!S nem a drága étterem, stb nem!Cska ilyen apróságok...
2010. szept. 30. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát...kis apróságokhoz nem kell sok pénz. Én úgy vagyok a barátnőmmel hogy van heti 3000ft zsebpénzem :) és ebből kihozom az utazást, kis ajándékot meg mindent amit szeretnék. 19F
2010. szept. 30. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Férfiként erről mi a véleményed, h elkényelmesedett, elrontottam ezzel?Mert ami igaz az igaz, nem ő kérte..én adtam, s nekem jól is esik adni.
2010. szept. 30. 21:41
 3/8 Moszuke ***** válasza:

hát.. mond el neki hogy ócóé is van bódógságot okozó dolog.

a csóka megtudná oldani hogy ócón tudjon neked meglepit okozni még se teszi.

mert egy pénisz. ennyi

2010. szept. 30. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondani neki??Áá...ha magától nem...

Inkább a véleményetek érdekelne.Én nem akarok kicsikarni belőle semmit.

2010. szept. 30. 21:44
 5/8 Moszuke ***** válasza:

hát ilyen téren én beteg beállítottságú vagyok:)

gyűlölöm a pénzt mert csak bajt okoz.

lásd a te eseted akár..

ha kő gazdag lennék akkor is inkább csak valami jelzés értékű kis p&cs dolgot vennék ajándéknak pl...

és akkor a lány nem görcsöl hogy jujj ő 60.000ft-s cuccot vett nekem én nem tudom viszonozni...

mert ez még a legnormálisabb emberből is előjön hogy észleli azt hogy az ő ajándéka 10ft az ennyim meg 60.0000

de úgy tiszta sor ha én is csak 10ft-t költök.

és a szándék a lényeg!

persze egy éttermet stb-t nem lehet megúszni ócón:)

de van olyan csaj aki ragaszkodik a ki-ki elvhez ilyenkor.

kapcsolatba nem jó belekeverni a pénzt.. mert ez lesz belőle.

a pénz nem boldogít. a pénz azért van hogy megszabaduljunk tőle, mert csak a bajt hozza.

2010. szept. 30. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én pasim is ilyen volt. Később megmondta, hogy soha nem szeretett. A mostani barátom csóróbb mint az exem, mégis kedveskedik, letölti a filmet amit tudja h meg akarok nézni, egy szelet csoki, stb. Csak akarni kell...
2010. okt. 1. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is anyagias vagyok,de sose engedem,hogy a barátnőm fizessen soha,mindent én fizetek.Nem lenne gyomrom vele fizettetni valamit is.

Mondjuk megtehetem mert dolgozom kőkeményen,hogy neki is a kedvére tegyek.

23F

2010. okt. 1. 01:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Istenkém, hát ha annyit sem áldoz Rád, hogy felhívjon :O Akkor ott a baj már nem kevés... én sem keresek sokat (még) de ha lenne csajom, tuti lenne annyi pénzem, hogy felhívjam, még ha nem is veszek neki mindennap valamit.
2010. okt. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!