Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

megtaláltam barátnőm naplóját, amiben már hosszú ideje egy másik fiúról ír epekedő bejegyzéseket, egyre vadabbul...

régóta együtt vagyunk :'(

2012. júl. 27. 16:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
persze törvényszerű hiszen csak kibszott kémia... de az érzelmi megcsalás is törvényszerű? mindegy, még csak mérges sem tudok lenni annyira lefagytam
2012. júl. 28. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos az is törvényszerű ha kiszeret belőled, és csak megszokás már. ráadásul fiatalon még lé is az ember bizonyos kor és tapasztalat után már nem mivel tudja mit veszithet és hogy nem éri meg. De ha valaki szabadságra vágyik akkor nem a józan észre hallgat.
2012. júl. 28. 22:10
 13/13 A kérdező kommentje:

akkor csak én haladom meg a koromat, értem

köszönöm Neked a válaszokat, legalább menyugodtam valamennyire

2012. júl. 29. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!