Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azon a tudaton hogy lehet túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon a tudaton hogy lehet túl lépni ha fejlődsz anyagilag vagy külsőre hogy amugy nem kellenél a párodnak (vagy senkinek)egyébként?

Figyelt kérdés

Szoval ha csóro vagyok vagy ronda vagy akármi, max csak kihasználnak, de lecserélnek dobnak.

Aztán mindjuk kikupálja vki magát befut karrierje lesz pénze lesz vagy plasztikáztat stb.

Es szoval lett párja de nyilvánvalo hogy az szegénységben se tartott volna vele, vagy a korábbi külsejével bottal se piszkalta volna meg amugy.

Vagy pl nem kellek ha takaritok főzök mosok kesztyüben vagyok meg hajcsavarokkal, vagy a gyerekpelenkát cserélem, de egy audiból kiszállva kieső csöcsökkel instamacaként meg én vagyok miss madonna.

Hogyan kehet feloldani azt a szorongást hogy amugy a párodnak(akármelyiknek) nem kellenél ha nem lenne pénzed, vagy nem lenne műmelled meg akármid. Tehát a valodi önmagadat vagy a másik oldalad nem szereti senki. Pedig te vagy az is.

ma 11:56
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Vagy pl akik lefogytak azokat nem zavarja hogy 80-100 kilosan nem kellettek annak akik 70 kilosan meg ott sz.pják le?
ma 11:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát akinek pl plusz 15 kilóval nem kellettem, avval nem is kezdek. De nem agyalok ilyenen hogy a mostani páromnak kellettem e volna úgy, mer megértem hogy nem. Nekem se kéne fordított esetben.

Csak egy példa.

ma 12:04
 3/20 A kérdező kommentje:

Csak ez annyira azt a hatást kelti bennem hogy bajban vagy betegségben vagy akár terhesen kidob barmelyik.

Egyiknek se kell csóró ágról szakadt esetleg csúnya nő hisszutávra az addig még oké.

De ha te keszel miss univers és omlanak, azt hogy lehet elfogadni hogy csak ezert amugymeg kivágnának mint macskát sz.rni?

ma 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztm ha beteg lesz a másik vagy átmenetileg anyagi gondjai lesznek a kapcsolat alatt az más téma. Ott már megvan a szerelem és ha látom, hogy a másik tesz a rossz ellen (én személy szerint segíteném is) akkor nem lép le a legtöbb esetben a másik.
ma 12:19
 5/20 A kérdező kommentje:

Az nekem nem szerelem hogy pl alberletben nincs mellettem senki támasz, de ha lakásom lesz meg beleülnek szívesen a készbe amihez nem tettek hozzá semmit.

De egyikse vergődött volna velem hanem inkább a mamahotelben meg saját kecoban mozizták csak végig én mit össze nem küzdök egyedül.

ma 12:21
 6/20 A kérdező kommentje:

Attol félek ha minden kész lesz meglesz mindenem adtam magamra, es akkor jelenik meg vki higy hát ő szerelmes sztem en képen is vágnám..

Valahogy lelkileg nem tudom ezt magamban feloldani.

ma 12:23
 7/20 anonim ***** válasza:

De úgy ki se alakul a szerelem, ha nem felelsz meg valakinek. Meg se akar ismerni, esély sincs arra, hogy megszeret.

A kiegyensúlyozottabb emberek mindig is kelemdőbbek voltak.

Sztm ez hogy van lakásod és beleül a készbe vagy keresel pl 200-at és anyunál laksz a 2 véglet.

Az utóbbival nem lehet haladni pláne a mai világban.

Meg olyan társat kell találni, akivel hasonló az érdeklődés és az igények. Nőkben férfiakban is van ilyen, aki pl nem akar utazni vagy kocsit, stb...

Ezt írtam is, hogy olyannal nem állnék le, akinek anno nem kellettem, van rengeteg másik ember.

ma 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
Ne a párkapcsolatodtól tedd függővé a boldogságod, vagy attól, épp udvarolnak-e neked vagy sem. A szép szavakat, ha kapsz bókokat ne vedd komolyan. Mosolyogj persze, de ne bízz meg igazán egy udvarló pasiban/párodban. Fogadd el, hogy ilyen a világ. A családodat helyezd előtérbe, a szüleid, testvéred úgy szeretnék, ahogy vagy, ha meghízol, ha csúnya vagy, nekik akkor is ugyanúgy fontos vagy. Majd ha lesz gyereked, akkor a vele való kapcsolatból meríts erőt, boldogítson a tudat, hogy vele éppolyan szeretetteljes, szoros köteléked lesz, mint neked a szüleiddel. A családodban, vagyis pontosabban a vérrokonaidban találd meg a boldogságot. Hiszen a gyereked apja is a családod része lesz, de az nem olyan, igazi rokonság nem köt össze titeket, valódi kitartást melletted ne tőle várj majd. Tekints a férfiakra úgy, hogy ők csak a hab a tortán, jó, ha van, de nem ez a lényeg. A torta a családod, Ha van párod (férjed), még jobb az életed, de úgy is teljes, ha csak a rokonaid vannak még a gyereked. Ne egy pasi boldogítson. Az csak egy extra, egy plusz, de nem az az igazán fontos.
ma 13:17
 9/20 anonim ***** válasza:

"Csak ez annyira azt a hatást kelti bennem hogy bajban vagy betegségben vagy akár terhesen kidob barmelyik."

Ez igaz, benne van a pakliban. Igaz szeretetet, valódi támogatás, ápolást akár csak a rokonaidtól kaphatsz, ami nem azonos a házastárssal. Párban, házastársban nem szabad igazán megbízni. A szüleidben, testvéreidben vakon megbízhatsz, a párodban nem.

ma 13:26
 10/20 A kérdező kommentje:
Nekem "hobbynak" dísznövénynek srb nem kell pasi. Vagy társnak vagy sehogy..
ma 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!