Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon a tudaton hogy lehet túl lépni ha fejlődsz anyagilag vagy külsőre hogy amugy nem kellenél a párodnak (vagy senkinek)egyébként?
Szoval ha csóro vagyok vagy ronda vagy akármi, max csak kihasználnak, de lecserélnek dobnak.
Aztán mindjuk kikupálja vki magát befut karrierje lesz pénze lesz vagy plasztikáztat stb.
Es szoval lett párja de nyilvánvalo hogy az szegénységben se tartott volna vele, vagy a korábbi külsejével bottal se piszkalta volna meg amugy.
Vagy pl nem kellek ha takaritok főzök mosok kesztyüben vagyok meg hajcsavarokkal, vagy a gyerekpelenkát cserélem, de egy audiból kiszállva kieső csöcsökkel instamacaként meg én vagyok miss madonna.
Hogyan kehet feloldani azt a szorongást hogy amugy a párodnak(akármelyiknek) nem kellenél ha nem lenne pénzed, vagy nem lenne műmelled meg akármid. Tehát a valodi önmagadat vagy a másik oldalad nem szereti senki. Pedig te vagy az is.

Nem értem. Én kellek a páromnak akkor is, amikor szépen megcsinálva mászkálunk a városban, szépen vagyok felöltözve, jó a hajam, meg akkor is, amikor itthon hétvégén pizsamában, ébredés után aszott fejjel kávézgatunk. A valódi önmagam nem ez utóbbi, hanem különböző helyzetekben illik a helyzethez illően megjelenni. Nekem sem kellene ő, ha 0-24 retkes bakancsban, szakadt melegítőben mászkálna, pedig a hobbijából kifolyólag van ilyen is, de az nem tetszene, ha a városban egy vacsihoz is így öltözne fel.
Az meg szerintem teljesen természetes, hogy az embernek ki kell hoznia magából a legtöbbet, amit tud, hogy mások is értékeljék, nem tudom, én egyáltalán nem csodálkoznék, ha nem kellenék a páromnak akkor, ha egy munkanélküli, segélyeken élő, tájékozatlan buta valaki lennék aki egész nap itthon nyomkodja a Tiktokot, pedig hát ja, az is én lennék, csak a legrosszabb verzióm. Miért kellene az bárkinek?

Terhesen jó esetben nem dobnak ki, de ha kicsit hízol vagy ilyesmi, akkor sem, mert tudják, hogy vissza tudod magadat hozni a rendes szintedre. Legalábbis ez lenne a normális, ha van egy probléma, az átmeneti, megoldod. Ebben nyilván segít a másik, ha már stabil kapcsolatban vagytok. Ha csak fetrengesz a szarban, akkor nyilván elhagynak.
De neked tudtommal nem is nagyon voltak hosszú kapcsolataid, nyilván a két hónapos alkalmi pasid nem fog ugrani, hogy kifizesse neked az albérletet, vagy milyen gondjaid voltak 30 kérdéssel ezelőtt.

Akinek van lakása azok meg pláne nem segitenek adnak bele semmit semmibe. Merthát a te lakásod oldd meg magad.
Mire kikupálom magam a nagy önfejlesztéssel átmegyek férfi gyűlölőbe a végére..

Az önismereten kívül emberismerettel sem ártana akkor foglalkoznod, ha mindig olyan emberekkel hoz össze a sors, akik kihasználnak. Nekem az összes volt barátom fizette a rezsi felét, segített, és betegen, dagadtan, meg lefogyva is szerettek. Olyan emberrel kellene összejönnöd, aki képes másra is gondolni saját magán kívül, de ehhez nem árt, ha időben felismered a jeleket.
Ne add fel, biztos te is fogsz találni normális férfit, mert hidd el, hogy léteznek, csak meg kell őket találni. Ja és ne hibáztasd/büntesd az új barátod a régi elkövetett hibáiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!