Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolattartás a volt partnerrel - miért kell ez? Mi célja ezzel a páromnak?
Lezárta rég azt mondta. Mégis akaratlanul megláttam egy korábbi kb egy hetes üzenetét amit a volt nőjének írt. Nem turkáltam a telefonjában, az apám hívta őt de a párom megkért vegyem fel mert ő épp szerelt. Apám mondta mindjárt küld egy képet messengeren, küldte is és akkor láttam meg a volt nőt.
Egyetlen üzenet volt egy képpel. Azt írta a párom: “Nézd, mit találtam! Milyen boldogok voltunk itt, emlékszel?” És ott volt egy közös képek, összesimulva.
A nő nem válaszolt, csak látta. Semmi előzmény. Vagy kitörölhette a párom? A nő válaszát is?
Leraktam a telefont mintha semmit nem láttam volna mert azt sem akartam, hogy turkálással vádoljon. Meg lehet tényleg nem volt semmi előzmény, a nő se válaszolt. Lehet csak úgy elküldte a képet.
Ez pénteken volt és azóta a mobilját mindig a zsebében tartja, nem az asztalon.
Szerintetek ebben az üzenetben nincs semmi?

Egyértelműen kezdeményezett. :(
És az, hogy a telefont az eddigiektől ellentétben mindig magánál tartja, az azt jelenti, hogy a beszélgetés valószínűleg folytatódott.
Szerintem ez nem a semmi kategória sajnos.

Hát, ez így elég gáz...
Én jóban maradtam a volt párjaimmal, beszélünk is néha, hogy kivel mi van, de ennyi. Egyszer szerettük egymást, én nem tudok és nem is akarok ilyen személyeket kidovni az életemből.
De ez az "emlékszel, milyen boldogok voltunk?" meg a közös kép abszolút kiverné nálam is a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!