Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ti mit tennétek?
megtaláltam barátnőm naplóját, amiben már hosszú ideje egy másik fiúról ír epekedő bejegyzéseket, egyre vadabbul...
régóta együtt vagyunk :'(

1. Mert volt okom gyanakodni.
2. Eddig is puhatolóztam már, mert nem vagyok (annyira) hülye, látom, ha titkolnak valamit előlem, de tagadás volt a válasz, besértődés meg bizonygatás...Szóval ezek a kérdések megvoltak már, többször is...Azt nem hinném, hogy fizikailag megcsalt volna.
Hát úgy látszik változott...
Ja és teljesen véletlen bukkantam rá.

Hét mindenképp meg kell ezt beszélni. valszinüleg ö nem ugy áll már ehhez a kapcsolathoz mint kéne, vagy csak behülyült, gyakran elöfrdul hosszu kapcsolatnál. Ellaposodik, elmulik a szerelem stb. a régi zene....
Ez a sértödéses is egyértelmü azért van mert van mit takargatnia.... Ha ugy gondolod szerinted még müködhet ez a kapcs és emg akarod menteni, ülj le vele nyugodt körülmények között beszélgetni és mondd meg elöre hogy hallgasson meg ne sértödjön be meg ilyesmi. Mondd hogy elolvastad véletlenül találtad de mivel máshogy viselkedik és ugy érzed nem szeret ezért nem birtad ki hogy ne olvass bele, (ö is ezt tette volna) tudod mit érez és ezt meg kell beszélni. Mondja el öszintén mit érez még ha fáj is mivel ennek igy nincs értelme de meg akarod menteni a kapcsolatot. Mondja el hogy van e valami ami miatt ide jutott Te csináltál-e vmit rosszul vagy csak egyszerűen kiszeretett belöled vagy ellaposodott. Augy mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?

Sajonos törvényszerű, hogy elmulik a szerelem és bármelyik fél még élni akar, szórakozni, ismerkedni mással... föleg ha első komoly kapcsolatról van szó.
Mindenképp üljetek le megbeszélni. nincs más módja és akkor kiderül hogy menthető-e még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!