Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne hordja azt a sapkát?
32 éves és tavasszal nyáron gyakran visel baseball sapkát. Most is előszedte már pár napja. Mindig azzal magyarázza, hogy így nem bántja a szemét az egyre erősebb napsütés, napszemüveget meg nem szereti hiába javasoltam neki. Biciklivel jár dolgozni, főleg akkor viseli.
Szerintem annyira tinis az a sapka, hiába fekete színűt hord. Meg nem is illik hozzá, hosszú szőke haja van amit össze szokott hajgumival fogni, tök nőies lenne de az a sapka elrontja úgy irritál.
Hogyan tudnám meggyőzni?
32 F

Engem pl egy 50 es pali zsibbaszt le aki motorkesztyűben jár meg felvesz a fejére bazi nagy fejhallgatót meg ilyenek.
Undorito. Kollega ugyan de senki nem állna le vele igy szinte égő annak is aki vele beszél.

Tiszta égő az az ember. De a gyk-nak bejönnek az 50 es ősz kopasz sörhasu fószerek motorkesztyuvel meg fejhallgatoval.
Ez a gyk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!