Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátnőmet arról, hogy tényleg megváltozom?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy közel 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Minden nagyon jól működik közöttünk,bizalom,hűség,esetleg valamelyikünk rossz szokása miatt soha sem voltak problémáink!Egy dolgot leszámítva,ami már a kapcsolatunk eleje óta folyamatosan fennálló probléma.Mielőtt összejöttünk, a barátnőmnek volt egy futó kapcsolata egy sráccal,akivel történetesen egy városban élünk.Én nagyon régóta gyűlölöm ezt a srácot,már azelőttről,hogy a barátnőmmel összejöttünk volna.
Szóval a problémám az,hogy én folyamatosan emiatt cirkuszoltam a barátnőmmel,nem tudtam ezt a dolgot sehogy sem elfogadni. Eleinte megértő volt velem,ő is nagyon megbánta hogy egyáltalán szóba állt azzal a sráccal.Persze én továbbra is csak ezen cirkuszoltam.Mondjuk úgy kb 3-4 havonta állandó volt a vita emiatt.
Kb 1 hónapja történt,hogy nagyon csúnyán ismételten összevesztünk ezen.Elmondtam mindennek a barátnőmet,mindenféle trágár dolgot mondtam neki.
Azóta ezt nagyon megbántam,többször bocsánatot kértem,bocsánatkérő verset tanultam,virágot vettem,csokit vettem,sőt még egy nagyon romantikus meglepetést is kitaláltam neki,de ez sem hatotta meg!
Azt mondja ő nem hisz abban,hogy képes vagyok megváltozni,szerinte amint kibékülünk előbb-utóbb ugyanezt fogom művelni!
Hogyan bizonyítsam be neki hogy megváltozom,és soha többet nem fogom ezt neki szóba hozni?
Tényleg nagyon megbántam mindent,és rájöttem,hogy a barátnőm sokkal fontosabb nekem,mint az hogy az exén cirkuszoljak.
Ígérgetéssel,megváltozom,adj még egy utolsó esélyt, ezekkel már próbálkoztam,de semmi eredmény sajnos!
Szerintetek mit tegyek? Köszönöm a válaszokat!
Szerintem tettekkel tudod bebizonyítani neki a legjobban , ha eltelik 3honap ne cirkuszolj ,eltelik 1ev ne cirkuszolj emiatt . Engedd el .
Nem is értem mit foglalkozol vele ,hisz akkor még nem voltatok együtt.
Ér annyit az a személy hogy amiatt a barátnőddel összevessz? Ér annyit hogy miatta szét menjen a kapcsolatotok ?
Ezeket a kérdéseket válaszold meg a baratnodnek is.
Ne tegyél semmit, engedd, hogy találjon magának egy normális srácot!
Szégyelld magad...
Miért gyűlölted annyira ezt a srácot? Kíváncsi vagyok.
Azt el tudod mondani, hogy miért volt ekkora hatással a barátnődhöz való viszonyra ez a srác? Szerinted milyen "nyomot" hagyott benne ez a futó kaland, amit ennyire nem bírsz elviselni? Ha csak futó volt akkor gondolom nem hasonlítgatott kettőtöket és neked ebből igazi károd nem származott. Feltételezem, hogy semmi megoldandó gondot vagy rossz szokást nem hozott abból a kapcsolatból.
Azt írtad ő is megbánta azt a kapcsolatot. Az nem volt opció, hogy együtt szidjátok? :D Szóval nekem nem világos, hogy ha a barátnőd szerint is hiba volt és nem védte a srácot, nem tartotta vele a kapcsolatot, vagyis semmilyen valós okot nem adott a bizalmatlanságra akkor mégis miért voltak ezek a nagy kiborulások?
"Ígérgetéssel,megváltozom,adj még egy utolsó esélyt, ezekkel már próbálkoztam,de semmi eredmény sajnos!"
Mert ezek nem is valódi megoldások. Jobban el kéne gondolkodnod azon, hogy miért csináltad ezt az egészet! Amíg a probléma gyökerét nem kezeled addig ezek tényleg csak üres szavak és igazából te is tudod, hogy ezt még mindig nem rendezted le magadban, csak annyira fontos a barátnőd, hogy megpróbálod még jobban elfojtani magadban az indulataidat. Ez viszont meg fog betegíteni. Látod, már most annyi kárt okozott ennek a valaminek a kezeletlenül hagyása, hogy egy három éves kapcsolatot tönkre tettél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!