Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátnőmet arról, hogy tényleg megváltozom?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy közel 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Minden nagyon jól működik közöttünk,bizalom,hűség,esetleg valamelyikünk rossz szokása miatt soha sem voltak problémáink!Egy dolgot leszámítva,ami már a kapcsolatunk eleje óta folyamatosan fennálló probléma.Mielőtt összejöttünk, a barátnőmnek volt egy futó kapcsolata egy sráccal,akivel történetesen egy városban élünk.Én nagyon régóta gyűlölöm ezt a srácot,már azelőttről,hogy a barátnőmmel összejöttünk volna.
Szóval a problémám az,hogy én folyamatosan emiatt cirkuszoltam a barátnőmmel,nem tudtam ezt a dolgot sehogy sem elfogadni. Eleinte megértő volt velem,ő is nagyon megbánta hogy egyáltalán szóba állt azzal a sráccal.Persze én továbbra is csak ezen cirkuszoltam.Mondjuk úgy kb 3-4 havonta állandó volt a vita emiatt.
Kb 1 hónapja történt,hogy nagyon csúnyán ismételten összevesztünk ezen.Elmondtam mindennek a barátnőmet,mindenféle trágár dolgot mondtam neki.
Azóta ezt nagyon megbántam,többször bocsánatot kértem,bocsánatkérő verset tanultam,virágot vettem,csokit vettem,sőt még egy nagyon romantikus meglepetést is kitaláltam neki,de ez sem hatotta meg!
Azt mondja ő nem hisz abban,hogy képes vagyok megváltozni,szerinte amint kibékülünk előbb-utóbb ugyanezt fogom művelni!
Hogyan bizonyítsam be neki hogy megváltozom,és soha többet nem fogom ezt neki szóba hozni?
Tényleg nagyon megbántam mindent,és rájöttem,hogy a barátnőm sokkal fontosabb nekem,mint az hogy az exén cirkuszoljak.
Ígérgetéssel,megváltozom,adj még egy utolsó esélyt, ezekkel már próbálkoztam,de semmi eredmény sajnos!
Szerintetek mit tegyek? Köszönöm a válaszokat!
#18,
"Teljesen megbíztunk egymásban,sohasem féltékenykedtünk "
ez azért erős túlzás, nem?
Szóval volt egy kapcsolatod, amiben nem mertél kilépni vele az utcára, mert hátha jön az exe, és hátha azt gondolja....
Ti nem vesztetek össze, nem békülni kell, ennek vége, szerintem.
Te magadnak miféle garanciát adnál, hogy majd most megváltozol?
Csak azt tudom írni amit már mások is. Nem a barátnődet érdekli az exe hanem Téged. Te lovagolsz a témán ami nem is téma. Mert őszintén én a barátnőd helyébe úgy elküldtelek volna a mákba ha bármelyik exem miatt problémáznál, hogy többet vissza sem néznél. Mert semmi közöd hozzá. Nyilván neked is volt/voltak exeid, akkor most ő ugyanezt csinálja? Felnőtt embereknek múltja van, mindenkinek! Azt el kell fogadnod és a kutyát nem érdekli, hogy neked tetszik-e vagy sem. Bár a gondolkodásodból ítélve a felnőtthöz Te még messze vagy, mert azon filózni magadban, hogy a srác azt gondolja "megdugtam a csajodat" elég dedós dolog. Felnőtt normális férfinak eszébe sem jut. Akinek meg van önbizalma annak pláne, hisz a barátnőd rájött milyen a srác, dobta őt, veled pedig együtt volt..r-go Téged tartott többre, vagyis esetleg Te röhöghetnél a srác képébe.(ne tedd, ez is dedós dolog).
És az is igaz, ha 3 év nem volt elég, hogy elrendezd saját magadban akkor 10 év sem lesz. És ahogy írták, nem az a megoldás, hogy elfojtod magadban, hanem fel kell nőni és nem foglalkozni gyerekes hülyesegekkel.
A csajod jól döntött. Ennek veled sosem lett volna vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!