Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a barátnőmet arról, hogy tényleg megváltozom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy közel 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Minden nagyon jól működik közöttünk,bizalom,hűség,esetleg valamelyikünk rossz szokása miatt soha sem voltak problémáink!Egy dolgot leszámítva,ami már a kapcsolatunk eleje óta folyamatosan fennálló probléma.Mielőtt összejöttünk, a barátnőmnek volt egy futó kapcsolata egy sráccal,akivel történetesen egy városban élünk.Én nagyon régóta gyűlölöm ezt a srácot,már azelőttről,hogy a barátnőmmel összejöttünk volna.

Szóval a problémám az,hogy én folyamatosan emiatt cirkuszoltam a barátnőmmel,nem tudtam ezt a dolgot sehogy sem elfogadni. Eleinte megértő volt velem,ő is nagyon megbánta hogy egyáltalán szóba állt azzal a sráccal.Persze én továbbra is csak ezen cirkuszoltam.Mondjuk úgy kb 3-4 havonta állandó volt a vita emiatt.

Kb 1 hónapja történt,hogy nagyon csúnyán ismételten összevesztünk ezen.Elmondtam mindennek a barátnőmet,mindenféle trágár dolgot mondtam neki.

Azóta ezt nagyon megbántam,többször bocsánatot kértem,bocsánatkérő verset tanultam,virágot vettem,csokit vettem,sőt még egy nagyon romantikus meglepetést is kitaláltam neki,de ez sem hatotta meg!

Azt mondja ő nem hisz abban,hogy képes vagyok megváltozni,szerinte amint kibékülünk előbb-utóbb ugyanezt fogom művelni!

Hogyan bizonyítsam be neki hogy megváltozom,és soha többet nem fogom ezt neki szóba hozni?

Tényleg nagyon megbántam mindent,és rájöttem,hogy a barátnőm sokkal fontosabb nekem,mint az hogy az exén cirkuszoljak.

Ígérgetéssel,megváltozom,adj még egy utolsó esélyt, ezekkel már próbálkoztam,de semmi eredmény sajnos!

Szerintetek mit tegyek? Köszönöm a válaszokat!

2018. máj. 19. 15:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,de sajnos semmivel sem lettem előrébb! :(

Ahogy itt mindenki,természetesen én sem az firtatom,hogy a barátnőmnek igaza van e vagy sem.Én is maximálisan nekik adok igazat!

Azért utálom annyira a srácot,mert volt vele egy múltbéli összeugrásom.Meg egyébként is egy kiállhatatlan tenyérbemászó kis szemét. Most pedig úgy érzem,hogy emiatt jól a szemembe tud röhögni!

Hogy na mi van én is megd*gtam a barátnődet...

Ez ami nekem annyira szarul esik. Ezért nem jártunk szinte sehová sem a barátnőmmel,hogy nekem ne kelljen vele összetalálkoznom.Mert amint csak megláttam szinte azonnal cirkusz lett.. Persze néha sikerült egy nagyot nyelnem,és inkább visszafogtam magam. Viszont abban segítsetek,hogy mégis hogy győzzem meg a barátnőmet!

Hisz ahogy az egyik válaszoló írta,rájöttem hogy nem ér annyit az egész,hogy ezen rágódjak állandóan.Nekem a barátnőm ettől sokkal,de sokkal fontosabb!

Úgy gondolom,hogy kellett nekem ez az észhez térítő pofon,kérdés,hogy még mennyire tudom megmenteni ezt az egészet! :(

2018. máj. 19. 18:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem már nem fogod tudni meggyőzni. Három évig várt, hogy megváltozz ebben, és azok alapján, amiket leírtál, most fogyott el a türelme és a bizalma feléd. A helyében már én sem tudnék megbízni benned.
2018. máj. 19. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező... Ez a történet elég kis gyengusz lett. :/ Vártam valami drámai fordulatot, de nem jött semmi. Még mindig nem igazán értem, hogy miért kellett veszekedned és lekváznod a barátnődet (mert a szavaidból ezt vettem le), amiért lefeküdt egy sráccal és rájött, hogy ennél többet nem kér belőle, mert ahogy mondtad egy kis görény.

Nem áll össze honnét ez a bizonyítási kényszer. Tényleg a képedbe röhögött vagy csak elképzelted ezeket a jeleneteket és már ez is felkavart? Ha megtörtént akkor miért a nyilvánvaló kisebbrendűségi érzeteddel voltál elfoglalva és miért nem azért estél neki a torkának, hogy hogy merészel ilyen tiszteletlenül, egy darab húsként beszélni a nődről? Te valamiért nagyon lenézed magadat a sráccal szemben, de nem fejtetted ki miért. A szégyenedet pedig a barátnődön verted le. Nagyon furcsán viszonyulsz ehhez a sráchoz, túlságosan meghatározó a véleménye. Ez a baj, ezzel kell foglalkoznod.

Kérdező, még egyszer megismétlem, mert úgy látom még mindig nem látod mi az igazi feladat: nem a barátnőd visszaszerzése. Nem, nem, nem. Az a feladat, hogy rendesen feldolgozd a lelkedben dúló vihart. Mi ennek az egésznek az oka? Sokan összevesznek másokkal, de ebből nem lesz egy ilyen végtelen frusztrációjuk, ami az egész életüket meghatározza. Muszáj ezzel a mélyen lévő okkal foglalkoznod, mert az elfojtás NEM MEGOLDÁS! Te még mindig ezt akarod tenni, hogy becsszó most jó leszel, soha többé nem hozod szóba. Nem beszélsz róla, de attól még ott lesz! Ezt értsd meg. Nem az a megoldás, hogy lakatot teszel a szádra, hanem hogy ne is legyen semmi gond.

Az is árnyalja még a történetet, hogy az önuralmaddal nagy gondok vannak. Úgy látom ha rád jön az öt perc akkor képes vagy igazságtalan lenni másokkal, újra és újra és a nagyságrendet is eltúlzod.

Nem akarlak földbe döngölni téged kérdező és mindenféle jelzőkkel illetni, nem azért írom ezeket. Tényleg segíteni szeretnék neked, mert elhiszem, hogy nagyon szereted a barátnődet, de a szeretet az nem mindig elég. Pusztán a szerelem nem fogja ezt megoldani, úgyhogy hiába mondod el neki százszor is, hogy szereted! A gondjaidat kell megoldanod. A szerelem pont úgy nem segít, ahogyan a vakbélgyulladást sem oldja meg az egészséges táplálkozás.

2018. máj. 19. 20:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem-nem röhögött a képembe,ezt csupán én képzelem.Viszont ha amit írtál olyat mondott volna a barátnőmre,akkor garantáltan úgy a földig vertem volna ahogy csak lehet! :)

Nem tudom miért nézem le magam vele szemben,talán azért mert sokkal idősebb tőlem,de annak ellenére egy nyomorult. és nekem ez fáj a legjobban hogy egy ilyen nyomorult együtt volt a barátnőmmel.Amíg ő biciklivel jár,én olyan autóval járok ami neki szerintem sosem lesz.. Persze ez nem meghatározó dolog én is tudom.

csupán viszonyítási alapként írtam.

2018. máj. 19. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor hívd fel újra a barátnődet, ha már van időpontod pszichológushoz. Ez az állandó bizonyítási kényszer, a barátnőd iránt érzett birtoklási vágy nem egészséges, és az összes kapcsolatodat tönkre fogja tenni. Ehhez szakember kell, hogy leássatok a jelenség mélyére. Ha tényleg teszel valamit azért, hogy változni tudj, akkor talàn van esélyetek rendbe hozni ezt a kapcsolatot. Talán. Sajnos lehet, hogy ezt a lányt már sehogysem tudod visszaédesgetni magadhoz. De lehet, hogy jobban jársz, ha majd rendbe szedted magad, akkor egy másik nővel tiszta lappal indulhatsz.
2018. máj. 19. 21:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Ne győzködj senkit, se a barátnődet, se minket, nyomás egy pszichológushoz

"Meg egyébként is egy kiállhatatlan tenyérbemászó kis szemét. Most pedig úgy érzem,hogy emiatt jól a szemembe tud röhögni!

Hogy na mi van én is megd*gtam a barátnődet...

Ez ami nekem annyira szarul esik. Ezért nem jártunk szinte sehová sem a barátnőmmel,hogy nekem ne kelljen vele összetalálkoznom.Mert amint csak megláttam szinte azonnal cirkusz lett.. Persze néha sikerült egy nagyot nyelnem,és inkább visszafogtam magam."

2018. máj. 21. 10:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem értem, barátnőd tartotta vele a kapcsolatot? Néha felhozta, mint témát? Tedd bármi utalást a csókára? Mert, ha csak annyi volt a bűne, hogy előtted találkozott vele és ezen nem tudsz túllépni, akkor megbocsáss, de elég nagy lúzer vagy. Ha már mindent megpróbáltál és ígérgettél neki, akkor csak a jó szándékában bízhatsz, esetleg adj neki egy kis időt.
2018. máj. 21. 14:06
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem,soha nem tartotta vele a kapcsolatot,sőt sohasem hozta fel mint témát.Jobban én hoztam fel,de mindig mondta,hogy hagyjam már őt békén ezzel,hiszen őt nem érdekli! Én persze folyamatosan ezen veszekedtem,és hát sajnos idáig jutottunk!Utólag belátva,tényleg baromi nagy lúzer voltam.Nagyon sajnálom,ahogyan viselkedtem,de ő továbbra is azt mondja nekem,hogy nem hisz abban,hogy én képes vagyok megváltozni.Már most több mint egy hónapja vagyunk rosszban,és annyira kétségbe ejtő ez a helyzet!Félek,hogy találni fog valakit helyettem,ha túl sokáig várok! Persze beszélünk telefonon,én próbálom rávenni hogy találkozzunk,de ő azt mondja,hogy még nem akar,ő ezt túl korainak gondolja! Szerintetek akkor ez már azt jelentené,hogy ő túllépett rajtam?de ha túllépett volna,akkor miért veszi fel nekem a telefont?Miért nem mondja meg kerek-perec,hogy ne hívkáljam,hanem hagyjam békén végleg?Miért nem adja vissza a dolgaimat amik nála vannak? Mit tegyek szerintetek? Én nagyon szeretem őt,és a világért sem akarnám elveszíteni!Valahogy sokkal másabb vele,mint az összes eddigi kapcsolatomban.Teljesen megbíztunk egymásban,sohasem féltékenykedtünk egymásra.Nagyon sajnálom,hogy így elbasztam a dolgokat!
2018. máj. 21. 14:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Valószínű ő is gondolkodik, hogy mi legyen a folytatás. Szerintem adj neki időt, pár napot, aztán hívd fel.
2018. máj. 21. 15:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon elcseszted, haver. Hagyd békén a csajt, ha majd akar békülni, akkor ő fog keresni, ha meg nem, akkor engedd el. Idővel majd találsz mást.
2018. máj. 22. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!