Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni a barátnőmet?
Ha nem is talált volna semmit a telefonban, én kidobtam volna!
Undorító dolog más telefonjában kutatni!
Az egy dolog, hogy elmondod, hogy megbántad nem így gondoltad szereted, ha meg nem érdekeli, nyugodtan vágd a fejéhez, hogy elég f#sz dolog más telefonjában nézelődni, mi lett volna ha te is átnézed az övét
Semmit, ilyennel, akinek fontosabb, hogy a haverja "ne veszekedjen vele", mint az, hogy kiálljon a barátnőjéért értelmes csaj össze sem jön.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon bunkó vagy.
Nekem is volt ilyen "barátom", aki simán elhordott mindennek, hogy ne vesszen össze a haverokkal... VOLT, ugyanis amint rájöttem, milyen ember, kidobtam a francba.
És védekezhetsz, hogy nem így gondoltad, mikor ott áll feketén-fehéren.
Az meg elég gáz, hogy be TUD lépni a messengeredbe. Jelszóról hallottál már?
Én ha akarnék sem tudnék belépni a párom méljeibe beszélgetéseibe, mert jelszóval védi. Bár ő simán odaadja nekem a telefonját, mert nincs mit titkolnia - ahogy nekem sem előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!