Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom őrült ötlet de szeretném vissza szerezni a volt barátnőmet, mert még mindig szeretem és nagyon hiányzik. Ki tud tanácsot adni, vagy mit gondol erről?
Én lány vagyok, de ugyanilyen helyzetben. Pont 3 hónap telt el. Én minden percben rá gondolok, szerintetek nagyon beteg vagyok? Igen tudom jó unalmas életem van xD
Amúgy szerintem keresd meg a barátnődet, és beszélj vele.Lehet, hogy , sőt biztos hogy érez még valamit irántad. :D
Én is hasonló helyzetben vagyok/voltam. Már 3 hónapja, ő szakított. Én még mindig szeretem, de ő engem már nem szeret.
De azért próbáld meg, keresd fel, hátha te szerencsével jársz.
Nekem már lassan le kell mondanom róla. :(
mindenképpen beszélj vele
ha látsz ( bármennyire kicsit is )rá esélyt h még igenis szeret, akk kezdj el neki udvarolni
kezd előről az egészet
legyél kitartó
szurkolok
Az a baj hogy január első hetébe beszéltem vele utoljára és eléggé össze kaptunk :$. nőnapra írtam neki meg köszönte szépen.már ennek is örültem hogy legalább vissza írt.
De most tanulnom kell májusban lesz a szakmunkás vizsgám és most koncentrálnom kell a tanulásra nagyon.
szerintem nyáron probálom meg újr fel venni vele a kapcsolatot.Csak az a baj hogy nem bírom kivárni. de ki kell bírjam sajnos :( Lehet hoyg majd újra feltesezem ezt a kérdést nyáron. akkor is szívesen olvasom a véleményeteket :) köszönöm az eddigi tanácsokat nagyon!
köszi
Mi lett veled?
Hasonló helyzetben vagyok,mintha én lennék a lány.Ha a dátum nincs,azt hiszem az exem írta.
Irtózatosan hiányzik...barom voltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!