Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom még szerezni a volt barátnőmet?
Másfél évig voltunk együtt. Az első egy évben mindent megtett, láttam rajta, hogy szeret. Sokszor vitáztunk volt barát/barátnő miatt. Olyan a személyiségem, hogy indulatos tudok lenni, ha összeveszem vele. Nem ütöttem meg soha, meg sem fordult a fejemben, de ilyen voltam. Sok mindenre rádöbbentem és hogy nem így kellett volna. 2 hete azzal az indokkal szakított velem, hogy kiöltem belőle a szeretetet és már nem úgy szeret mint régebben. Azóta nem alszom, nem eszem és még ami ezzel jár. Vissza tudom hódítani? Nagyon szeretem őt, minden hozzá köt. Hozzá teszem, hogy nagyon konok és makacs lány. Olyanok írjanak akik voltak ilyen helyzetben (férfiak), és olyan lányok akik ugyan ezt érezték, mint az én volt barátnőm. Köszönöm a válaszokat előre is.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!