Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párod nem tudja akar e gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párod nem tudja akar e gyereket?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk emiatt én sem engedném el,ő ugy van vele most per pillanat úgy gondolja nem akar de ki nem zárja mert szereti a gyerekeket és mondja is változhat ez.

Te mit tennél? Nem mondja 100% nem akar,inkább nem tudja akar e,így még emiatt te szakítanál vagy várnál? 20-30as korosztály

ma 12:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, te mikor akarsz? Ha mondjuk már pár éven belül, akkor nem erőltetném, mert nem hiszem, hogy ennyi időn belül változni fog a velemenye. Ha meg 10 év is belefer, akkor talán. De mindig ott van a kétely, hogy mi van, ha nem fog változni a véleménye.
ma 12:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Én sem most,biztos nem most.
ma 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem kéne ilyen.
ma 12:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Innentől kezdve lutri ez a kapcsolat. Vagy meggondolja magát, vagy nem. Ha nem, akkor kidobtal az életedből éveket.
ma 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy 20 vagy 30... és hogy te mit akarsz... nyilván.

Én se akarok gyereket, szal nekem tök okés, ha a másik "nem akar, nem tudja".

25-28 felett pedig egy nő felelősen gondoljon rá, hogy meg is kell találnia még a párját egy gyerekszüléshez, pasiknak kicsit több idejük van.

ma 13:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Kidobtam az életemből évet? Azért ez durva na,vannak közös emlékek,nem csak egyerek miatt szerettem meg ami még nincs. Azért még volt értelme vele lenni.
ma 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem világos egészen, de gondolom te vagy a nő.

Igen, lehet, hogy durván hangzik, de kidobtad azokat az éveket.

Van egy barátnőm, 41 éves szingli. Volt 10 évig egy hapsija. Nem vette el, nem akart gyereket. Ő meg türelmes volt, hát, nem számít a papír, a gyerekben meg ő sem volt biztos. Aztán egyszer csak kijelentette a pasi, hogy szakítani akar, mert másba szerelmes. Utána 1 éven belül összeházasodtak, és jött a gyerek. Ő meg itt van egyedül, magányosan.

Szóval ez a nem akar gyereket dolog, az arra vonatkozik, hogy csak veled nem akar.

Én sajnálom a barátnőmet, mert 41 évesen elég nehéz már társat találni, főleg olyat, aki akar is családot. Nagyon elkeseredettnek sem akar látszani, leginkább már nem is ismerkedik. Szóval szerintem jól elrontotta az életét. Csak ezt gondold végig.

Szerintem ez nem fair a másikkal szemben. Ha nem akar gyereket, oké. Soha, senkivel? Vagy csak veled nem? Akkor olyat kéne keresni, akivel akar, vagy aki szintén nem akar.

Egyébként én sem akartam minden áron, főleg nem huszonévesen. De mégis olyan társat kerestem, akivel majd vállalunk gyereket. Én 31 évesen szültem.

ma 14:28
 8/13 A kérdező kommentje:

De mire dobnek ki évet ha én sem most akartam? Igen ha most akartam volna.

Nem értem ezt de elfogadom a velemenyed

ma 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
20-30 évesen én sem tudtam biztosan. Viszont volt olyan kapcsolatom, ahol egyértelműen tudtam, hogy gyereket soha, pedig nem tudtam volna elképzelni a párom nélkül az életem.
ma 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:

20 évesen nem akartam én pl, 22 évesen szültem mer 1 év alatt meggondoltam magam.

Nem mindegy pl 22 éves vagy vagy 29.?

Meg hogy te minnél hamarabb akarsz e? Mert akkor lehet tovább kéne lépni és olyat keresni, aki szeretne.

ma 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!