Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod nem tudja akar e gyereket?
Fiatalok vagyunk emiatt én sem engedném el,ő ugy van vele most per pillanat úgy gondolja nem akar de ki nem zárja mert szereti a gyerekeket és mondja is változhat ez.
Te mit tennél? Nem mondja 100% nem akar,inkább nem tudja akar e,így még emiatt te szakítanál vagy várnál? 20-30as korosztály

Ha valaha akarsz gyereket mindenképpen, ő meg nem, akkor igenis kidobott év, mivel találhattál volna addig olyat, aki szintén akar, és vele építhetted volna a jövőt.
Nálunk én nem tudom akarok-e valaha gyereket, de a párom azt mondta, hogy nem zárkózik el tőle, szereti a gyerekeket, szívesen vállalna, de ha nem lesz, az sem baj, mert szeret engem és velem akar lenni. Nála nem prioritás a gyerek. De ha mindenáron akarna, akkor igenis szakítanunk kellett volna az elején, hogy mindenki találjon olyat, aki megfelel a jövőbeli terveknek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!