Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek boldog párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Semmi esélyem egy normális kapcsolatra, pedig szertnék családot meg ilyenek, de nem fog összejönni.Hogy mondjak le róla végleg? Lehet így is boldog életem? L
2012. júl. 24. 11:18
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
köszönöm a könyvet.is.
2012. júl. 24. 13:26
 42/50 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit! :)

Amit még tiszta szívemből tudok ajánlani, hogy ilyenkor esetleg próbálkozz meg mesékkel, azok teljesen elvonják a figyelmedet.

2012. júl. 24. 13:28
 43/50 A kérdező kommentje:
miben tud nekem ez a könyv segíteni?miről szól nagyjából?
2012. júl. 24. 13:36
 44/50 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, még nem olvastam. De szerintem el fogom.
2012. júl. 24. 13:38
 45/50 anonim ***** válasza:

Az életszemléletedet változtatja meg, ha elfogadod azt, amit benne olvasol.

Kis részlet:

"A titkos tudományok útjára senki se lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett.

Ezen az úton kételkedni annyi, mint eszelőssé válni, megállni annyi, mint elbukni, visszahőkölni annyi, mint feneketlen mélységbe zuhanni.

Te, aki e könyv olvasásába kezdtél, ha végigolvasod és megérted, uralkodóvá vagy őrültté leszel. Ám tégy vele, amit akarsz - se megvetni, se elfelejteni nem fogod. Ha tiszta vagy, fáklya lesz előtted, ha erős vagy, fegyverré válik kezedben, ha bölcs vagy, bölcsebbé leszel. Ha azonban romlott vagy, akkor ez a könyv a pokol tüzévé lesz benned; éles tőrként hatol át lelkeden, s lelkiismeretedet a megbánás és örök nyugtalanság súlyával terheli meg.

(Eliphas Levy: Rituel de la Haute Magié)"

2012. júl. 24. 13:44
 46/50 A kérdező kommentje:
köszi, elolvasom, bár nemhiszem, hogy rajtam segítene.
2012. júl. 24. 14:46
 47/50 anonim ***** válasza:

Szia :)

Szeretném megkérdezni hogy vagy :)

Javult valmait a helyzeted? Jobban vagy?

Remélem válaszolsz!

2012. dec. 1. 11:32
 48/50 A kérdező kommentje:

Szia!

ilyen mély depim már nincs, érdekes volt visszaolvasnom a válaszaimat.

változóak amágy az érzéseim.köszönöm, hogy megkérdezted.

kedves vagy :)

2013. márc. 5. 17:12
 49/50 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jobban vagy.

Tényleg bármi van, akkor írj nyugodtan! :)

2013. márc. 5. 17:33
 50/50 A kérdező kommentje:
Bár kapcsolatom még mindig nincs, de már könnyebb lesz megszoknom, hogy nem is lesz, sőt már nem is szeretnék semmiképp.Már másra koncentrálok.
2013. márc. 5. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!