Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek boldog párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Semmi esélyem egy normális kapcsolatra, pedig szertnék családot meg ilyenek, de nem fog összejönni.Hogy mondjak le róla végleg? Lehet így is boldog életem? L
2012. júl. 24. 11:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Amit utoljára leírtál kérdező... az igaz a nőkre is.
2012. júl. 24. 11:52
 12/50 anonim ***** válasza:

Figyelj én továbbra is azt mondom, hogy kösd le magad mással. Elhiszem én, hogy a világon mindennél jobban akarod, hogy szeressenek. Én is akartam és a legváratlanabb pillanatban megjelent egy olyan ember, akit mindennél jobban szeretek.

De pont akkor mikor nem érdekelt. Nem foglalkoztam vele. Éltem az életemet, tanultam, mellette sportoltam, rajzoltam, olvastam, írtam. Lekötöttem magam.

Neked is ezt kéne. Pl.: Próbáld meg az írást. Nem baj ha nincs hozzá vénád, de jót tesz nagyon. Írd ki magadból ami bánt, mert egészen hatásos tud lenni.

Vagy beszélgess itt emberekkel. Látod nem is olyan nehéz törődő embereket találni, mert mi is mind azok vagyunk valahol. Ezért segítünk.

2012. júl. 24. 11:58
 13/50 anonim ***** válasza:
Pont az írod, hogy csak olyat találsz, aki ugyanolyan hangulatban van, mint te. Hát akkor min kellene változtatni? A hangulatodon. Akkor máris látványosan megnő annak az esélye, hogy jön valaki, aki viszonozza is majd az érzelmeidet. Most gondolj bele, hogy ilyen állapotban meglát téged egy ideális jelölt, akkor mit gondol? Nem fog össze jönni veled. De ha nem vagy ilyen idegállapotba? Lehet már rég megismerkedtél volna valakivel. Na azt nézd, hogy mi van most veled, hanem azt, hogy mi lehet. És nem csak a rossz. Pontosan tudom mit élsz át, csak a másik nem szemszögéből. Amíg nem veszed rá magad, hogy kimozdulj ebből az állapotból, addig nem lesz jobb.
2012. júl. 24. 12:08
 14/50 A kérdező kommentje:
nem tudok változtatni, nemrég volt egy nagy csalódásom, talán nem is érdekel igazából, csak társadalmi elvárásnak akarok megfelelni.mert piszkálnak folyton, hogy na van már valakid...
2012. júl. 24. 12:12
 15/50 anonim ***** válasza:
Tudom milyen csalódni. Szerintem mindannyian tudjuk. De muszáj kilépned valahogyan! El kell terelni a figyelmedet valamivel! Ha folyton ezzel jössz, hogy ilyen rossz meg olyan rossz, persze hogy nem lesz jobb. Foglalkozz most már mással, ne azzal, hogy milyen szomorú vagy.
2012. júl. 24. 12:18
 16/50 anonim ***** válasza:
De megtudsz változni. Teljesen mindegy ilyenkor mit mondanak neked, semmi se jó. :) Pontosan tudom, hogy olyan, mintha egy falnak beszélnék. Az már egy jó jel viszont, hogy a problémát feltártad, még ha ismeretlenül is. Nem sületlenséget beszélünk itt neked, hanem némi segítséget nyújtani. Mit szeretsz csinálni? Nem olyan választ szeretnék erre, hogy semmit.
2012. júl. 24. 12:19
 17/50 anonim ***** válasza:
Pontosan! Tuti, hogy van egy dolog amit imádsz. Biztos hogy van, olyan nincs hogy nincs. :) Mindenkinek van. Ha meg még nem jöttél rá mi az ami leköt, ki kell próbálni mindent, amint lehetőség nyúlik rá.
2012. júl. 24. 12:21
 18/50 A kérdező kommentje:
mondom, hogy semmi lehetőségem, nincs munkám se, így pénzem se, és egyelőre úgy néz ki a helyzet csak rosszabbodni fog.arról nem tehetek, hogy nincs munkahely, ahova felvennének, pedig érdeklődöm. a barátaim is csak piszkálni tudnak.már reggel felkelni sincs kedvem. egyetlen dolgot tehetek , le kell mondanom arról, hogy lesz kapcsolatom, így minden sokkal könnyebb lesz.azthiszem.csak nemtudom, hogyan csináljam...
2012. júl. 24. 12:25
 19/50 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy egy picit kikapcsolódj nem feltétlenül kell pénz. Ott van az interneted, nem? Olvasgass, vezess blogot, játssz, foglald el magad!

És itt már részen rég nem arról van szó, hogy nem találsz senkit. Na meg aki ezért piszkál az nem barát. De szerintem nem is piszkálnak, csak szimplán megkérdzik van-e valakid. Ezért nem kell kiakadni.

Munkahely, hidd el mindannyian tudjunk milyen nehéz ebben az országban állást találni. Nem vagy egyedül.

Viszont hinni kell abban, hogy sikerül! Ha nem hiszel nem lesz semmi! Oké, most azt gondolod, hogy: De fogd már föl, hogy nem megy! Én elhiszem, de ha nem próbálod meg nem is fog soha működni.

2012. júl. 24. 12:29
 20/50 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nincs lehetőséged olyat csinálni, amit szeretsz. Ez nem pénz kérdése. Az ember, amit szeret csinálni, ahhoz általában nem kell pénz. Én pl. sétálni szeretek, és az a legjobb benne, hogy ingyen tehetem.

Attól miért lesz jobb, ha azt mondod, nem lehet kapcsolatod? Elárulom neked, mint aki átélte: Rohadtul nem lesz jobb.

2012. júl. 24. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!