Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
Semmi esélyem egy normális kapcsolatra, pedig szertnék családot meg ilyenek, de nem fog összejönni.Hogy mondjak le róla végleg? Lehet így is boldog életem? L2012. júl. 24. 11:18
1/50 anonim válasza:
Miért nincs esélye egy LÁNYNAK?
2/50 anonim válasza:
Alkalmi szexkapcsolatokból vagy több alkalmas szexkapcsolatból lehet némi feltöltődést nyerni szexuális és lelki téren is de az sem a legjobb ha mindig ez van :) 22/F
3/50 anonim válasza:
Majd ha 40 fölött jársz, akkor gondolkozz ilyesmin. 18-20 évesen még nem kell ekkora bölcsességeket kinyilatkoztatni.
4/50 anonim válasza:
Miért ne lenne rá esélyed? Mindenkinek van rá, még neked is, csak ne gondold azt, hogy neked nem lehet. Depresszió egy gonosz betegség, de ki lehet játszani. Vedd észre a körülötted lévő jó dolgokat, és ne állandóan a rosszal foglalkozz.
5/50 anonim válasza:
Menj el bulizni, élvezd az életet! Ismerkedj!
Olyan nincs, hogy nem jön össze egy párkapcsolat sem! Mert ha nem is akarod, nem is fog sikerülni! Na meg azért annyira akarni sem szabad, a legváratlanabb pillanatban fog bekövetkezni, majd meglátod! :)
Hajrá!
6/50 A kérdező kommentje:
nincsenek körülöttem jó dolgok. valóban le kell mondanom róla, mindenki amúgyse lehet boldog.hát én a rossz oldalon állok.
2012. júl. 24. 11:36
7/50 anonim válasza:
Miért ne lehetnél boldog? A te életedet te irányítod.
8/50 anonim válasza:
De vannak körülötted jó dolgok, csak depressziós vagy. Ezt kár tagadni, mert látszik. Ebből ki kell rázódnod, különben tényleg nem fogsz találni senkit. Próbálj meg mosolyogni, kicsit sétálni cél nélkül. Előre felé, nézelődj, ülj le kicsit egy padra. Nézz vidám filmeket, élvezd az életet, olvass könyveket. Annyi minden lehet csinálni, hogy felsorolni sem lehet. Van számodra valaki a világban, de ha folyamatosan azt mondogatod, hogy nincs, akkor tényleg nem lesz.
9/50 anonim válasza:
De ha így fogod föl, hogy te nem lehetsz boldog akkor már ott probléma van. Igenis lehetsz boldog. Annak a legapróbb dolognak is örülni kell ami körülötted van. Pl.: A családod, biztos van legalább egy barátod. Ha nincs ismerkedj.
Ha mást nem, hallgass zenét, nézz filmet, de vígjátékokat. Játssz valamit a számítógépen. Rajzolj, fess, olvass, rengeted lehetőség van, amivel megpróbálhatod lefoglalni magad és élvezed is!
Hajrá!
10/50 A kérdező kommentje:
lehet, hogy az vagyok. de hiába minden tényleg.nem hiszem, hogy lenne valaki a számomra a világon, ez nagyon meseszerű. hiába ismerkedek, nem jön össze. vagy nagyon igénytelen, ápolatlan egyedek, vagy olyanok akikről messziről ordít, hogy kétségbe vannak esve és már mindegy nekik , csak csaj legyen, aztán vannak , akiknek van barátnőjük, így mellette csak dugni akarnak, meg vannak akiknek nincs , de ők is csak dugni akarnak...ennyi , ez a választék.én meg már szeretném, ha szeretnének, és én is szeretném az illetőt. közbe a barátaim nagy része már házasságról meg gyerekről beszél, a maradéknak meg szerelmi bánata van..így , hogy ne legyek depis..
2012. júl. 24. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!