Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebböl igazi párkapcsolat,32 éves nö és 22 éves fiu?
Nem elítélendő, tegyétek, ahogy jólesik! De abban azért legyél biztos, hogy nem együtt fogtok megöregedni! Tapasztalat.
Üdv.
Nézd, én 20 évesen jöttem össze egy akkor 30 éves nővel. Ő ugyanezért szakított velem, a végén már tényleg probléma lett a korkülönbség, mert ő annyit görcsölt rajta.
Ha akkor nem szakítunk, akkor biztos teljesen másképp alakul az életem, de így pár év távlatából is úgy érzem, hogy működött volna a dolog egyébként és most is együtt lennénk. Ha a korán kívül tökéletes lenne, akkor én azt javaslom legalább tegyél egy próbát. Ha nem klappol valami, akkor az úgy is kijön hamar. És persze lehet, hogy néha lesznek dolgai amik picit gyerekesek számodra, de ha szeret akkor tudat alatt is azon lesz, hogy "felnőjön" hozzád és előbb-utóbb összecsiszolódtok.
24F
Mint tudjuk, a nők korábban érnek, egy 22 éves fiú, majd'hogy még gyerek, főleg ezekben az időkben, de még egy 30as pasi is gyerek még!! Általánosítottam, nem ismerjük a srácot. Ki tudja mennyit csajozott, de 22 évesen még nem élik ki magukat a férfiak. Nem kell rögtön szakítani, de ne tervezz vele családot! Lehet, hogy egyszer rájön, hogy még "élni akar".
Nem gond a 10 év korkülönbség, de mivel a nők korábban érnek, ezért a pasi legyen idősebb és itt körbeért a gondolatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!