Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek boldog párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Semmi esélyem egy normális kapcsolatra, pedig szertnék családot meg ilyenek, de nem fog összejönni.Hogy mondjak le róla végleg? Lehet így is boldog életem? L
2012. júl. 24. 11:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudsz ebből kitörni, ha nem akarsz. Te nem akarsz ebből kitörni, csak mondogatod. Itt tettekre van szükség, nem beszédre. Téged jobban érdekel mások véleménye, mint a sajátod. Már bocsánat, te ki a francot érdekelnek mások véleményei? Ők élik az éltem? Ők voltak ott, amikor rossz történt velem? Ők voltak ott, amikor szakítottam valakivel? Ők élték át mindazt a rosszat, amit én átéltem? A nagy francokat. Én voltam ott, és csak is én. Nekem kellett mindazt a rosszat átélnem, nem nekik, tehát maradjanak meg maguknak, és a saját életükre mondjanak véleményeket. Ne foglalkozz másokkal, csak magaddal. Te vagy, és nem ők. Én magasról teszek mások véleményére, és megmondjam az igazat? Ennél jobbat nem is tehetek. Én röhögök azon, amikor valamivel próbálnak engem bszogatni. Családomtól fogtam magam, és elköltöztem, amikor betelt a pohár. Életem egyik legjobb döntése volt. Neked is így kellene tenni. Ne azt vedd alapul, amit mások mondanak, hanem azt, amitől neked lesz jobb.
2012. júl. 24. 13:04
 32/50 A kérdező kommentje:
én értelek, de nem megy az, hogy nem veszem figyelembe.mondtam nekik már , hogy nem kell a tanácsuk, és még ők sértődtek meg.na mindegy, köszönöm a válaszokat, de azthiszem maradok így , ahogy vagyok.
2012. júl. 24. 13:08
 33/50 anonim ***** válasza:
De menni fog. Írtam, hogy egy cipőben járunk, de én kijöttem ebből az ördögi kőrből. Te is ki tudsz jönni belőle, ha nem fogadod el azt, amit nem kell elfogadnod. Pontosan tudom min mész át, és jelenleg a tagadás ékes korszakában vagy. Ajánlok egy könyvet, bár ezt nem ebben a fázisban érdemes, hanem a következőben. Szepes Mária: A Vörös Oroszlán. Engem nagyon sok rossz helyzetből húzott ki ez a könyv, ha mást nem is akarsz, legalább ezt próbáld ki. Hidd el, nem fog fájni, nem lesz rosszabb, és nem mond rólad véleményt.
2012. júl. 24. 13:13
 34/50 anonim ***** válasza:

Én most egy kicsit lemaradtam azzal, hogy elmentem ebédelni.

Ha ugyanannál a megállapodásodnál maradsz, mint a kérdésed feltétele előtt, akkor őszintén mi értelme volt felrakni a kérdést? Az volt a cél, hogy választ találj nem? Hát akkor kaptál, és most próbálj meg beletörődni. Muszáj elszakadnod a világtól. Ha kell, írj nekünk. Segítünk. Beszélgetünk veled. Legalábbis én biztos. Nagyon szívesen segítek ha gondolod.

2012. júl. 24. 13:15
 35/50 A kérdező kommentje:

nemtudom megvenni azt a könyvet.

változott valami a kérdés kiírása óta, rosszabbul lettem. rájöttem mennyire kilátástalan helyzetbe vagyok.

2012. júl. 24. 13:17
 36/50 anonim ***** válasza:
Mivel csak az internetedet veszíted el ezért van esély még most letölteni rengeted könyvet. Olvass a számítógépen ha nincs pénzed, én is azt csinálom. Több száz könyvet itt olvastam el.
2012. júl. 24. 13:19
 37/50 anonim ***** válasza:
Ja és előre is bocsánat azért, hogy ilyet teszek! Hogy egy illegális rendszert működtetek, de manapság ha szórakozni kiván az ember, van hogy erre van szükség. Tényleg bocsánat!
2012. júl. 24. 13:21
 38/50 anonim ***** válasza:
Üzenetben küldöm a kért könyvet! :)
2012. júl. 24. 13:22
 39/50 anonim ***** válasza:
Milyen illegális dologról beszélsz, én nem láttam semmi olyat. ;)
2012. júl. 24. 13:23
 40/50 anonim ***** válasza:
Nem is tudom... Lehet amnéziám van.. ;) :D
2012. júl. 24. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!