Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek boldog párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Semmi esélyem egy normális kapcsolatra, pedig szertnék családot meg ilyenek, de nem fog összejönni.Hogy mondjak le róla végleg? Lehet így is boldog életem? L
2012. júl. 24. 11:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
netem is már csak ezen a héten van, aztán vége...igen, egy kicsit minden összejött, de az zavar a legjobban, hogy nincs senkim, és így lesajnálnak, mert a családom is, barátaim is azt teszik.
2012. júl. 24. 12:33
 22/50 anonim ***** válasza:
Ha meg szabad kérdezni, akkor hány éves vagy? Mert most már időzavarban vagyok.
2012. júl. 24. 12:35
 23/50 A kérdező kommentje:
de jobb lesz, ha ténylegesen le tudok mondani róla..amúgyis sok aggodalommal jár, megcsalhat, átverhet, folyton ki kell találni valamit , hogy ne unjuk meg egymást, meg programokat csinálni...szóval problémás...
2012. júl. 24. 12:35
 24/50 A kérdező kommentje:
23 vagyok, és tudom , most az lesz , hogy még fiatal vagyok, de mihez? akkor már nem kell senki aki szeretne? nem akarok jobbra balra kefélni, szeretetre vágyom.
2012. júl. 24. 12:37
 25/50 anonim ***** válasza:

Oké, tudom, hogy milyen szar amikor összejön minden egyszerre. Átéltük szerintem már egy páran.

Ha családod is lesajnál amit kétlek, csak szerintem már ezt magyarázod be magadnak, (jó oké te nem így látod én elhiszem) de ha a családod lesajnál akkor talán, nem bennük van a hiba.

És jelen helyzetben lehet, hogy engem egy kicsit jobban érdekelne az, hogy állást találjak, vagy valahogyan pénzt szerezzek, mint hogy legyen valakim.

Ha azt hiszed hogy azzal megoldódik majd minden tévedsz. Ha egy családban nincs pénz, elindít mindenféle veszekedést, a gyermekedet el kell tudnod látni, valamiből, amíg nincs anyagi háterre addig felesleg rajta gondolkodni.

Jó most azt fogod írni, hogy te próbálkozol keresel, értem én, de talán pont rossz helyen.

2012. júl. 24. 12:38
 26/50 anonim ***** válasza:
És ha azt mondom nem vagy fiatal? Van az életbe mért évek, és az átélt évek. Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Nem velük élsz már?
2012. júl. 24. 12:39
 27/50 A kérdező kommentje:
ha azt írod, hogy nem vagyok fiatal, az még rosszabb , mert akkor el is vagyok késve...ami igaz is.de nembaj, meggyőzöm magam arról, hogy jó ez így nekem, mást úgyse tehetek.
2012. júl. 24. 12:42
 28/50 anonim ***** válasza:

Már miért lennél elkésve?:) A mai anyukák 30 körül vállalnak gyereket, tehát még van 7 éved. Ha 2012-ben nem pusztul el a világ, akkor még van 7 éved, a gyerekig.

Gyönyörűen kifejlett élet utálatod van, lassan kezdem érezni, hogy engem is túlakarsz szárnyalni. :) Elmesélem neked, hogy 3x kíséreltem meg öngyilkosságot. Egyszer sem sikerült. Most visszagondolva tudod mit mondok? Örülök neki, hogy nem sikerült, és belátom, hogy mekkora egy barom voltam. Ne akarj eddig eljutni, van rá lehetőség, hogy kikerülj ebből az állapotból, de ahhoz az kell, hogy változtass a hozzáállásodon. Kár lenne egy szép 23 éves lányért, aki lényegében még nem is élt. Tudod mennyi szép dolog vár még rád az életben? :) A gyereket meg sem említette. :)

2012. júl. 24. 12:47
 29/50 A kérdező kommentje:
kedves vagy.lehet , hogy nálatok 30 körül vállalnak babát, de itt az olyan nagyon öregnek van kijelentve, a barátaim fiatalabbak mint én, már gyereket terveznek, meg közös házat , lakást vesznek. nem egy olyan osztálytársam van, akinek már gyereke van, szóval, én meg itt vagyok, és se melóm, se párom. ha találok is valakit, már előre tudom, azt fogom hallani, hogy végre, látod, neked is összejött.akkor is le leszek sajnálva.mindegy mit tettem, teszek, sose voltam jó , se a családomnak, se a barátaimnak.ha épp nem volt senkim azzal piszkáltak, ha meg volt akkor azzal, egy szerencsétlennek tartanak kiskorom óta, hát az is lettem.ebből nem tudok kitörni, boldogtalan leszek egész életembe.
2012. júl. 24. 12:54
 30/50 A kérdező kommentje:
vagyis a volt osztálytársaimnak.
2012. júl. 24. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!