Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek boldog párkapcsolat nélkül?
Oké, tudom, hogy milyen szar amikor összejön minden egyszerre. Átéltük szerintem már egy páran.
Ha családod is lesajnál amit kétlek, csak szerintem már ezt magyarázod be magadnak, (jó oké te nem így látod én elhiszem) de ha a családod lesajnál akkor talán, nem bennük van a hiba.
És jelen helyzetben lehet, hogy engem egy kicsit jobban érdekelne az, hogy állást találjak, vagy valahogyan pénzt szerezzek, mint hogy legyen valakim.
Ha azt hiszed hogy azzal megoldódik majd minden tévedsz. Ha egy családban nincs pénz, elindít mindenféle veszekedést, a gyermekedet el kell tudnod látni, valamiből, amíg nincs anyagi háterre addig felesleg rajta gondolkodni.
Jó most azt fogod írni, hogy te próbálkozol keresel, értem én, de talán pont rossz helyen.
Már miért lennél elkésve?:) A mai anyukák 30 körül vállalnak gyereket, tehát még van 7 éved. Ha 2012-ben nem pusztul el a világ, akkor még van 7 éved, a gyerekig.
Gyönyörűen kifejlett élet utálatod van, lassan kezdem érezni, hogy engem is túlakarsz szárnyalni. :) Elmesélem neked, hogy 3x kíséreltem meg öngyilkosságot. Egyszer sem sikerült. Most visszagondolva tudod mit mondok? Örülök neki, hogy nem sikerült, és belátom, hogy mekkora egy barom voltam. Ne akarj eddig eljutni, van rá lehetőség, hogy kikerülj ebből az állapotból, de ahhoz az kell, hogy változtass a hozzáállásodon. Kár lenne egy szép 23 éves lányért, aki lényegében még nem is élt. Tudod mennyi szép dolog vár még rád az életben? :) A gyereket meg sem említette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!