Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tisztelet nälam eleg szorosan kapcsolodik a testi erö kinyilvänitäsähoz, a kapcsolataim (a mostani is) elejen ältaläban kiprovokälom a verest, hogy tisztelni tudjam. De ha mindent räm hagy, azt teszek, amit akarok annak jo vege nincs. Olyankor keveredek zürös kalandokba, vagy iszom le magam olyan szinten, hogy fel nap keres, hol vagyok. Ezek a kilengesek egy-egy jol iränyzott pofonnal megelözhetöek. Koräbban azt mondta, ha mär nem üt meg, ha hülyeseget csinälok, akkor mär nem szeret. Kb. härom honapja csak kicsiket kaptam (talän összesen 2 kicsi pofont), pedig feszegettem, noha nem mindig szändekosan a hurt. Nem szeret mär? Mär nem vagyok fontos? Ujabban tärskeresöket nezegetek, flörtölgetek, kene, hogy kicsit helyre rakjon! De ilyen keressel megsem ällhatok ele, nem?

2012. júl. 22. 14:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem csak a szexben teljesedhet ki a bdsm. Én a barátommal már 7 éve vagyok, és már jó ideje 24/7 vagyunk...vagyis nem csak az ágyban, hanem a hétköznapi életünkben is. Szóval ha nem úgy viselkedek ahogy kell, akkor megpofoz/elfenekel/térdre kényszerzt stb. Ha mások is vannak körülöttünk, nehezebben kivitelezhető, de meg szokta oldani, akkor inkább szavakkal fegyelmez meg. Én is szoktam néha provokálni, feszegetni a határokat, de nem ezen van a hangsúly. Szerintem amit te szeretnèl, az csak bdsm kapcsolatban oldható meg hosszú távon olyan férfival, aki szeret, becsül, de vigyáz is rád és nem csak úgy megver, ha mérges rád/kiprovokáltad.. Elég nehéz így társat találni, de nem lehetetlen. Nem azt mondom, hogy szakíts a pároddal ha hiányzik ez az egész az életedből (nem is fogsz tudni, ha szereted) de hosszú távon nem tudom működőképes lehet-e a kapcsolat, ha kielégítetlenek ezek a vágyaid.

Viszont. Írtad, hogy neked elég durva dolgok (megcsalás, ne idd le magad) megakadályozásához is kell, hogy megbüntessenek...nem tudom, valahogy ez olyan kategóriának tűnik, amit pszichológus lehet tudna segíteni. Ha szeretnèl kigyógyulni az egészből, lehet megér egy próbát. (nem tudom a kérdés kiírása óta voltál-e).

Én nem akarok kigyógyulni, így érzem teljesnek az életem, bármennyire is betegnek tűnik kívülről. Persze ehhez az is kell, hogy olyan a párom amilyen, aki nem egy random nőverő, aki rajtam vezeti le az indulatait, hanem egyszerűen ő is ezt élvezi.

23/n

2018. ápr. 8. 03:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!