Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?
Keress egy dom pasit, aki tisztázott viszonyok között kielégít, és "büntet".
Ennyi. Pasiban talán nehezebb lesz, de kivitelezhető, próbálkozz neten, vagy tudom is én.
Én nő vagyok, nem tudok rajtad segíteni.
Van ilyen nő, de általában nem szokott ilyen tudatos lenni.
Ha tényleg ilyen vagy, akkor neked inkább egy BDSM-rajongó csávó kellene, aki mindennap istenesen elfenekel, meg kiköt az ágyhoz egész hétvégére, ha épp olyan kedve van. Piálást, zűrös kalandokat kár belekeverni ebbe.
doktorrossz:
Én is ezt írom neki!
Pasiban is rengeteg ilyen van, hidd el. És ott is az a rosszabb eset, ha nem teljesen "tudatos", hanem öntudatlanul próbálja kiprovokálni magának a büntetést valahogy.
Közben még panaszkodik is, látványosan szenved. Néha mire kapcsol az ember, mekkora sub-mazochistával van dolga, és miért teszi, amit tesz, már alaposan belegabalyodott a dologba. :/ :)
Neked olyan pasi kellene, aki (elő)játéknak fogja fel a dolgot, és nem hirtelen haragúságból jár el a keze. Abból tényleg az lesz, hogy jobb esetben elzavar, rosszabb esetben besokall.
Kislányként gyakran kikaptál otthon?
Az elzavar es a besokal között mi a különbseg? (mert szerintem nincs)
Otthon sose bäntottak, legelösször kapcsolatban 15-16 körül.
Érzelmileg sem szégyenítettek meg, minősítettek le?
Elzavar/besokall: elege lesz belőled/dühében agyonver.
Egy (normális!) dom egyiket sem tenné, ha keresnél egy olyat. Persze, az elzavart igen, ha túlságosan feszegetnéd a húrt nála.
Ahogy írtam: dom nőként nekem is egy kiegyensúlyozott, nyílt, önmagával tisztában levő sub kell (akit megjegyzem emberileg értékelek is), nem pedig egy kompenzáló "latens" mazochista.
Előbbi üdítő, mély, kiegyensúlyozott, kölcsönös(!) boldogságon alapuló kapcsolat lehet vele.
Utóbbi problémás..
#17 elmagyarázta a különbséget, nekem már nem kell.
Úgy érzed egy idegentől könnyebben tudnál neked tetsző durvaságot kérni?
Vagy az, hogy más pasi után nézel, csak egy újabb lázadás a pofonért?
igen, idegentöl könnyebb, mert nem függök töle erzelmileg.
Meg ö se tölem, igy következmenyek, lelkiismeret furdaläs nelkül jobban meg tud törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!