Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Szeintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk a barátommal, ő dobott ki.Azt mondta azért mert nem tudja kimutatni az érzéseit és nem akar nekem ezzel fájdalmat okozni...(sztem csak szöveg volt)

de az utóbbi időben ujra elkezdtünk beszélgetni, étteremben dolgozom és észrevettem h egyre többször jön újra be,viccelődik és néha bebe szólógat(de csak humorosan)és néha már úgy tünik h flörtöl velem... bár lehet h csak én látom így, mert még szeretem,Szerintetek csak barátkozik vagy tényyleg akar is valamit?a másik dolog h ugyan arra a küzdősportra járunk csak én más oktatóhoz és megemlítettem h váltanék másik oktatóra, szétnézek még, rögtön azt mondta menjek oda ahova ő (nem mondtam neki semmi biztosat, csak h lemegyek és megnézek egy edzést)teljesen beleélte már magát, h majd akkor hívjam h nekem mikor jó és lemegyünk együtt...nem értem őt..

2010. ápr. 5. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem amikor dobott akkor csak össze volt zavarodva valami miatt, derítsd ki hogy mi miatt, de a lényeg hogy összezavarodott mert nagyon erről árulkodik a szitu. Ezt a tényt erősíti, hogy közeledik feléd. Mindenképp kapjon sztem egy esélyt.
2010. ápr. 5. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hmaradhatna így egy garabig, mert nem akarom elíjeszteni, kicsit várok, és majd kiderül h mi a helyzet...mert kicsit bizonytalan vagyok...egyszer már volt ilyesmi és mondtam neki h ne jöjjön be mert még szeretem, és nem is jött egy darabig..majd összefutottunk az utcán és beszélgettünk, azóta bejár szinte minden nap,ezért gondoltam h várok egy kicsit és majd csak kiderül h csak barátkozik e vagy többet szeretne...
2010. ápr. 5. 23:49
 3/3 A kérdező kommentje:

mellesleg tudtommal nincs senkije

ma pl poénból bedobtam h menjen csajozni, kinevetett(ennyi volt a válasz:lol)

2010. ápr. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!