Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tisztelet nälam eleg szorosan kapcsolodik a testi erö kinyilvänitäsähoz, a kapcsolataim (a mostani is) elejen ältaläban kiprovokälom a verest, hogy tisztelni tudjam. De ha mindent räm hagy, azt teszek, amit akarok annak jo vege nincs. Olyankor keveredek zürös kalandokba, vagy iszom le magam olyan szinten, hogy fel nap keres, hol vagyok. Ezek a kilengesek egy-egy jol iränyzott pofonnal megelözhetöek. Koräbban azt mondta, ha mär nem üt meg, ha hülyeseget csinälok, akkor mär nem szeret. Kb. härom honapja csak kicsiket kaptam (talän összesen 2 kicsi pofont), pedig feszegettem, noha nem mindig szändekosan a hurt. Nem szeret mär? Mär nem vagyok fontos? Ujabban tärskeresöket nezegetek, flörtölgetek, kene, hogy kicsit helyre rakjon! De ilyen keressel megsem ällhatok ele, nem?

2012. júl. 22. 14:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jöjj rá, hogy iszonyú elcseszett a gondolkodásod. saját magad el tudod dönteni, hogy most nem iszom le magam, nem flörtölök mással, nem azért mert felpofoznak. nem csak mástól kell várni h helyre rakjon te is tudsz gondolkodni te ostoba!
2012. júl. 22. 15:01
 2/31 anonim ***** válasza:
Addig fokod provokálni amíg el nem hagy. Én nem kockáztatnék. -.-
2012. júl. 22. 15:02
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust! SÜRGŐSEN! Ezt nem viccből/trollkodásból/cseszegetésből írom. Neked súlyos gondjaid vannak!
2012. júl. 22. 15:07
 4/31 anonim ***** válasza:
Szóval elvárod hogy megverjen?Ez szerintem elég beteg, beszélned kéne egy orvossal.
2012. júl. 22. 15:09
 5/31 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. Ha egyszer valaki úgy megver,h a kórházba kerülsz,akkor mi lesz?Akkor lesz teljes a tisztelet?!Sztem neked pszichológus kellene.
2012. júl. 22. 15:12
 6/31 anonim ***** válasza:

ja, te írtad ki az imént, hogy szereted, ha megerőszakolnak

hát... remélem fake kérdésekkel állunk szemben...

2012. júl. 22. 15:20
 7/31 anonim ***** válasza:

Beteg vagy. Inkább kérnéd tőle, hogy üssön, mert élvezed. Valami mazo hajlam. :D

De ha provokálod, beleun.

Én domináns nő vagyok, bevonzottam a mazo fiúkat (is). Ezzel semmi gond.

Mellesleg a dominancia néha csak abból áll, hogy én irányítok, vagy "dominást" játszunk.

De: néha egyesek úgy próbálták elérni nálam, hogy "büntessem" őket, hogy provokáltak.

Ebbe még egy vérbeli dom is beleun egyszer, nem hogy egy átlagember!

Beszéld meg vele, kérd tőle, hogy "büntessen", vagy keress olyan pasit, de NE provokáld. Mert egy idő után rém fárasztó lehet, és mindegyik hagyni fog a francba. :)

(Egy ideig kihívás is lehet persze, de az semmit sem ér hosszútávon).

2012. júl. 22. 15:22
 8/31 A kérdező kommentje:
A kerdes valodi.
2012. júl. 22. 15:23
 9/31 A kérdező kommentje:
7. kommentezö: igazad van, de töle ilyet nem lehet kerni, mert otthagyna. Hirtelen haragu, gyorsan eljär a keze, de ez nem hozza szexuälis izgalomba.
2012. júl. 22. 15:25
 10/31 anonim ***** válasza:

Leírom "dom" szempontból. Ha provokálod, ha "feszegeted", az úgy jön le, hogy kikezded a dominanciáját. Azért fog hagyni a fenébe, mert agyonverni nem akar.

Én is hagytam az ilyen "mazokat", nekem egy kiegyensúlyozott sub kell. :)

Szóval: nem arról van szó, hogy nem szeret, csak egyrészt nem biztos benne, mit akarsz. Másrészt: úgy látja, nincs hatása annak, ha "büntet". Harmadrészt, ahogy írtam: te egyre többet, és többet akarsz, ő meg úgy érzi, hiába egyre több és több- de hatástalan.

Mert mindig "rákontrázol".

A kiprovokálás nem jó buli, meg kell állapodni a dominancia-viszonyokban, kinek hol a helye, és ezzel legyen elégedett mindkét fél. Lehet ellenkezni, de tisztázott legyen a helyzet, miért történik! :)

Szerintem a dom férfiaknál is hasonlóan működik. Izgalmas, ha a sub dacol (nekem legalábbis), de amit fentebb felvázolsz, azt (fiúban) már én is hagynám a fenébe, hidd el, menjen ahova akar.

2012. júl. 22. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!