Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?
ja, te írtad ki az imént, hogy szereted, ha megerőszakolnak
hát... remélem fake kérdésekkel állunk szemben...
Beteg vagy. Inkább kérnéd tőle, hogy üssön, mert élvezed. Valami mazo hajlam. :D
De ha provokálod, beleun.
Én domináns nő vagyok, bevonzottam a mazo fiúkat (is). Ezzel semmi gond.
Mellesleg a dominancia néha csak abból áll, hogy én irányítok, vagy "dominást" játszunk.
De: néha egyesek úgy próbálták elérni nálam, hogy "büntessem" őket, hogy provokáltak.
Ebbe még egy vérbeli dom is beleun egyszer, nem hogy egy átlagember!
Beszéld meg vele, kérd tőle, hogy "büntessen", vagy keress olyan pasit, de NE provokáld. Mert egy idő után rém fárasztó lehet, és mindegyik hagyni fog a francba. :)
(Egy ideig kihívás is lehet persze, de az semmit sem ér hosszútávon).
Leírom "dom" szempontból. Ha provokálod, ha "feszegeted", az úgy jön le, hogy kikezded a dominanciáját. Azért fog hagyni a fenébe, mert agyonverni nem akar.
Én is hagytam az ilyen "mazokat", nekem egy kiegyensúlyozott sub kell. :)
Szóval: nem arról van szó, hogy nem szeret, csak egyrészt nem biztos benne, mit akarsz. Másrészt: úgy látja, nincs hatása annak, ha "büntet". Harmadrészt, ahogy írtam: te egyre többet, és többet akarsz, ő meg úgy érzi, hiába egyre több és több- de hatástalan.
Mert mindig "rákontrázol".
A kiprovokálás nem jó buli, meg kell állapodni a dominancia-viszonyokban, kinek hol a helye, és ezzel legyen elégedett mindkét fél. Lehet ellenkezni, de tisztázott legyen a helyzet, miért történik! :)
Szerintem a dom férfiaknál is hasonlóan működik. Izgalmas, ha a sub dacol (nekem legalábbis), de amit fentebb felvázolsz, azt (fiúban) már én is hagynám a fenébe, hidd el, menjen ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!