Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?
Én nem azért "haragszom" a kérdezőre, mert sub. Vannak sub nők is, szó se róla. Mazochista nők is.
Hanem, mert "buta". Ezt nem igazán értem. Bár a bdsm világában jártas emberként (előző oldali nő vagyok) piszok toleráns lettem, meg kell mondjam, úgy emberileg.
Mégis... mintha az élet játék lenne.
Nem azért kaptuk, hogy vadidegenekkel "megtöressük" magunkat, vigyázni kell rá! Miért nem keres egy olyat, aki kielégítené a vágyait, de vigyázna is rá közben?
Nem akar boldog életet élni?
Én is szeretem a veszélyeket (a dominánsokra is jellemző ez, ajaj), saját magammal kapcsolatban is, például veszélyes sportok, stb. De azért van egy határ. Ne feszegessük már ennyire a húrt!
Vagy akkor annyit tehet mindenki, hogy tényleg hagyja a fenébe az ilyen embereket, had rohanjanak a saját vesztükbe.
Tegnap 21.07
Ha jól értem, azt tapasztaltad, hogy férfiak között is vannak ilyenek, mint a kérdező? Sőt több, mint a nők között?
Lusta vagyok leírni, de hidd el: még a nem bdsm-el színezett kapcsolatok jó nagy %-ban is valójában a férfi az alárendelt. És sokszor egyenesen kiprovokálja magának, olyan nőt keres, aki uralkodó típus.
Persze, nem mindig verésben nyilvánul ez meg, néha csak érzelmi alázásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!