Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem megerdemelnem a verest, szeintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tisztelet nälam eleg szorosan kapcsolodik a testi erö kinyilvänitäsähoz, a kapcsolataim (a mostani is) elejen ältaläban kiprovokälom a verest, hogy tisztelni tudjam. De ha mindent räm hagy, azt teszek, amit akarok annak jo vege nincs. Olyankor keveredek zürös kalandokba, vagy iszom le magam olyan szinten, hogy fel nap keres, hol vagyok. Ezek a kilengesek egy-egy jol iränyzott pofonnal megelözhetöek. Koräbban azt mondta, ha mär nem üt meg, ha hülyeseget csinälok, akkor mär nem szeret. Kb. härom honapja csak kicsiket kaptam (talän összesen 2 kicsi pofont), pedig feszegettem, noha nem mindig szändekosan a hurt. Nem szeret mär? Mär nem vagyok fontos? Ujabban tärskeresöket nezegetek, flörtölgetek, kene, hogy kicsit helyre rakjon! De ilyen keressel megsem ällhatok ele, nem?

2012. júl. 22. 14:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
töresd és veresd magad!:D
2012. júl. 22. 20:51
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Na most nézd, tulajdonképpen én szívesen elverlek úgy, hogy jobban se kell, viszket eléggé a tenyerem, ahogy a szövegeidet olvasom. Keress meg privátban, és megkapod, amit érdemelsz!
2012. júl. 22. 20:54
 23/31 anonim ***** válasza:
lol
2012. júl. 22. 20:56
 24/31 anonim ***** válasza:

Én nem azért "haragszom" a kérdezőre, mert sub. Vannak sub nők is, szó se róla. Mazochista nők is.

Hanem, mert "buta". Ezt nem igazán értem. Bár a bdsm világában jártas emberként (előző oldali nő vagyok) piszok toleráns lettem, meg kell mondjam, úgy emberileg.

Mégis... mintha az élet játék lenne.

Nem azért kaptuk, hogy vadidegenekkel "megtöressük" magunkat, vigyázni kell rá! Miért nem keres egy olyat, aki kielégítené a vágyait, de vigyázna is rá közben?

Nem akar boldog életet élni?

Én is szeretem a veszélyeket (a dominánsokra is jellemző ez, ajaj), saját magammal kapcsolatban is, például veszélyes sportok, stb. De azért van egy határ. Ne feszegessük már ennyire a húrt!

Vagy akkor annyit tehet mindenki, hogy tényleg hagyja a fenébe az ilyen embereket, had rohanjanak a saját vesztükbe.

2012. júl. 22. 21:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Tegnap 21.07

Ha jól értem, azt tapasztaltad, hogy férfiak között is vannak ilyenek, mint a kérdező? Sőt több, mint a nők között?

2012. júl. 23. 12:35
 26/31 anonim ***** válasza:
25: Valahogy úgy. Elég sok van köztük.
2012. júl. 23. 14:38
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez nagyon meglepő, legalábbis számomra. Igazából nem tudom elképzelni, hogy miként működik egy ilyen kapcsolat, ha a férfi az "alárendelt". Miben fejeződik ez ki? Mit jelent, hogy "megbünteted"?
2012. júl. 23. 16:37
 28/31 anonim ***** válasza:

Lusta vagyok leírni, de hidd el: még a nem bdsm-el színezett kapcsolatok jó nagy %-ban is valójában a férfi az alárendelt. És sokszor egyenesen kiprovokálja magának, olyan nőt keres, aki uralkodó típus.

Persze, nem mindig verésben nyilvánul ez meg, néha csak érzelmi alázásban.

2012. júl. 24. 08:32
 29/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem akartalak fárasztani, köszönöm, hogy válaszoltál.
2012. júl. 24. 10:45
 30/31 A kérdező kommentje:
Még csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy erre elsősorban nem szexuálisan hanem inkább lelkileg van szükségem (igen még mindig), tehát a BDSM pasi nem biztos hogy jó megoldás (hiszen ott elsősorban a szexre megy ki a dolog egyfajta előjáték és nem a hétköznapokban). Auóta már régen új kapcsolatban vagyok (két év egyedüllét után), de sajnos a gond változatlan! Egyszerűen nem értem miért olyan nwhéz ez a férfiaknak!!! A mostani páromtól (már hire alapján is) sokan joggal félnek, tartanak, velem ezzel szemben olyan kedves mintha cukormázzal öntötték volna le! Érezhető hogy van benne egy jó adag elfolytott agresszió, de ebből velem szemben semmi nem került felszine (bezzeg másokkal!). Vele nem beszéltem erről mert szeretem és nem akarom hogy elmenjen. Másokkal TÉNYLEG nagyon durva dolgokat csinált, na ennek a negyede is bőven elég lenne! Csak célozgattam, de ugy csinál mint aki nem (akarja) érteni...Én készséggel elismerem hogy ez nem átlagos/normális de 33 évesen kétlem hogy megváltozom! Sajnos nálam a gyengéd=gyenge és evvel nem tudok mit kezdeni. Tudnék normális kapcsolatban is élni, "csak" nem lennék boldog vagy elégedett, ráadásul nem is a másik hibájából hanem mert ilyen lelki szükségleteim vannak! Hú ez hosszú kommentre sikeresett? remélem érkezik rá válasz!
2018. ápr. 5. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!