Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lerázni a nőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm
2012. júl. 21. 01:10
 71/99 anonim ***** válasza:

Hát mit ne mondjak ronda vagy mint a bűn!Én se vagyok egy szépség de ennyi erővel nekem a legjobb nőket kéne hogy kapjam,ráadásul még anno gyúrtam is tehát van rajtam izom,nem az a cseszett testű vagyok mint a legtöbb srác

Nem tudom hogy te vagy e a képen,de az biztos hogy nem a külseje miatt van vele az a csaj,hanem a pénzéért...bár vannak kivételek hogy ilyen nincstelen nyomik is kapnak jó nőket de annak nagyon mázlistának kell lennie

Képeket feltölteni bárhonnan lehet,ezért mondtam hogy webcam bizonyítaná be hogy valóban te vagy e a képen.Ha valóban te vagy a képen akkor több mint valószínű hogy nem a belsődért van/volt veled az a csaj,de ha mégis akkor nagyon nagy mázlista vagy

2012. júl. 22. 02:52
 72/99 A kérdező kommentje:

Pénzem nincs anyum tanító nő apám portás, elég szegények vagyunk, ezzel a barátnővel én szakítottam.

Csak ilyen nőket vonzok és ennél most még jobbak próbálkoznak, mint az exem, de egyszerűen nincs erőm hozzájuk most egy ideig, és egyszerűen tapadnak rám stílusom eszem magabiztosságom miatt. Legtöbb nőnek az fontosabb, mint a külső, ezt kéne felfogni!!

2012. júl. 22. 11:14
 73/99 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, megmutattam néhány csajnak. Nem akartak hinni a szemüknek. Oké, ízlések, pofonok, de nekik nem igazán kellenél. :)
2012. júl. 22. 11:41
 74/99 A kérdező kommentje:
Nem a felszínes tyúkoknak kéne mutogatni a képeimet, de te gondolom csak ilyen tanulatlan leányzók között mozogsz, hanem okos belső értékekre hajtó nőknek illetve csak egy képről láttak.
2012. júl. 22. 11:44
 75/99 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy stílus, ész, magabiztosság, azt tudom elképzelni, hogy valami nagyon extrát nyújthatsz személyiségben.

Például nagyon kedves vagy, vagy nagyon humoros, esetleg dupla annyi "kényeztetést" bevállalsz a csajnak, ilyesmiket tudok feltételezni.

Azt látom, hogy a csajok inkább "rámásznak" (nem szó szerint- de kikezdenek) egy nekik tetsző bizonytalan, "unalmas" szépfiúval, mint hogy összejöjjenek egy nekik nem tetsző (külsőleg) "magabiztossal".

Utóbbi teperhet, ahogy akar (elég példát láttam rá), akár fejre is állhat, nyomhatja a csajozós szövegeket, lehet akármilyen intelligens, lekoptatják.

Bocs, valakinek te is tetszhetsz. Talán a nagyon mackós srácok jönnek be nekik, vagy nemtom.

2012. júl. 22. 11:44
 76/99 anonim ***** válasza:

ma 11:44

Nem, ezek (nagyjából) többdiplomás leányzók voltak, és nem is büfészakon.

Egyikük mérnök, egy cégnél dolgozik, a 2. legjobb ott. Most egy több milliós épületet terveznek. Különben jó csaj, nagyon, huszonéves.

A többi is hasonló. :) Tanulatlan? Na, az egy sem volt közöttük.

Sőt, talán inkább (tippem szerint) náluk lehetne több esélyed.

2012. júl. 22. 11:45
 77/99 anonim ***** válasza:

" okos belső értékekre hajtó nőknek illetve csak egy képről láttak"

Az okos nők sem mindig (csak) a belső értékekre hajtanak, hidd el! Az is fontos persze, de manapság egy okos nő még inkább megengedheti magának, hogy külső terén is válogathat.

Sőt, hallottam én már nagyon okos nőtől olyat is, hogy azért nem a tanult fiúk közül válogat, mert az ész és jó külső sajnos nem gyakran jár együtt!

De nyugi, örülök a sikerednek, csak tapasztalataim szerint ritka példa vagy!

2012. júl. 22. 11:47
 78/99 A kérdező kommentje:

"nyomhatja a csajozós szövegeket,".

ez lehet beválna és ha csajozós szövegeket nyomatnék lehet lekopna a sok csaj

2012. júl. 22. 11:52
 79/99 anonim ***** válasza:
Hajrá. :)
2012. júl. 22. 11:54
 80/99 anonim ***** válasza:

Bocs, csak eszembe jutott: ám nem lehet, hogy latens meleg vagy?

A csajok kedvelik (sokszor) a melegeket, kis kihívás nekik, meg másképp vonzódnak hozzájuk, inkább amolyan baráti vonzódás az. De könnyen keverhető a szexuális vonzalommal.

Nem beszólni akarok vele! :)

2012. júl. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!