Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lerázni a nőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm
2012. júl. 21. 01:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim válasza:

Sajnos ez megy pedig mindenhol, én jó pasinak számítok, és sajnos direkt ilyen macis csúnya fiúkra mennem rá a jó nők mindenhol :(

Talán azért mert sokat csalódtak a jó pasik mellett vagy szar az önbizalmuk stb

2012. júl. 22. 12:29
 92/99 anonim ***** válasza:

ma 12:29

Hát mindenhol biztos nem, mifelénk abszolút nem ez a helyzet. A "macisról" meg írtam, hogy tetszhet a nőknek, női szemmel kitudja milyennek tűnik. Te meg "jó pasiként" talán kevésbé vagy tetszetős.

Hasonló a helyzet a "gizdával" is manapság, azt is csúnyának minősítik, holott baromi sok csajnak csinosnak számít.

Ezeket is figyelembe lehet venni. De, hogy te mennyire vagy "jó pasi", azt fotó nélkül megint csak nem tudhatjuk.

2012. júl. 22. 12:37
 93/99 anonim ***** válasza:
Nem vagy jó pasi!Sajnálom!Azért buknak rád a csajok mert jobban szeretnek náluk csúnyább pasival járni...ez női logika,mert ha náluk csúnyább pasival járnak akkor mindenhol ők vannak a középpontban. És ha veled járnak akkor nagyon abba lehetnek....xĐĐ kivéve ha nem állsz elé...xĐĐĐ
2012. júl. 22. 15:07
 94/99 anonim ***** válasza:

"és sajnos direkt ilyen macis csúnya fiúkra mennem rá a jó nők mindenhol :(

Talán azért mert sokat csalódtak a jó pasik mellett"

Igazad van,de ilyen csajt nem lehet találni minden urcasarkon,ez olyan ritka mint amennyire a politikusok igazat mondanak,tehát csakis azért lehetnek vele mert van pénze.Előfordulhat hogy volt esetleg néhány jó nője,de az lehetetlen hogy csak úgy leszólítják az utcán stb eridjen már :D Ne legyetek ennyire naivak,persze majd egy ilyen "macsó" pont itt fog írogatni nekünk a gyakorin amikor tudná kúrogatni a jobbnál jobb nőket?Hagyjuk már ha nekem ilyen lehetőségem lenne akkor be se kapcsolnám a számítógépemet,tehát ez a fazon már eleve itt megbukott a kamuzásával vagy amit a 81%-os válaszoló mondott= látens meleg.A nők pedig vonzódnak a melegekhez mert olyan lányosak,enyelgősek stb

2012. júl. 22. 15:35
 95/99 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdező csak unatkozott és figyelemre vágyott és most otthon kuncog a gép előtt hogy megkapta ezt..... szánalmas...ide jutott az internetes világ..-_-'
2012. júl. 22. 17:55
 96/99 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el !!!!!!! a tescoban odajött egy hostes csaj hogy tetszik neki a kisugárzásom

ELEGEM VAN A NŐKBŐL !!!!!!!!!! SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!

2012. júl. 24. 22:40
 97/99 anonim ***** válasza:
Gyere el hozzám,majd én elbújtatlak:)
2012. júl. 26. 01:40
 98/99 anonim ***** válasza:

valaki izgasson fel!

csajok valaki! 20f

2012. júl. 26. 01:44
 99/99 anonim ***** válasza:

Itthon vagyok betegen, és nem volt jobb dolgom, mint elolvasgatni a kommenteket. Hát, szakadok a röhögéstől!

De egyet nem értek kérdező! Az rendben van, hogy a csajoknak egy pasi vagy a külseje alapján jön be, vagy a magabiztossága miatt, ha nem szép, de hogy ezt az ember lánya leszűrje, azért kell némi kontakt a másikkal. Szóval az úgy nem működik, hogy a tesco-ban leszólítanak, mert meglátják a fejedet. :)

Komolyan, szebbé tetted a délutánomat!

N

2012. aug. 3. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!