Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm2012. júl. 21. 01:10
61/99 anonim válasza:
Egy fotót most már dobhatna magáról. Akár kamu, akár nem, érdekel: ki "produkálta" mindezt. :D
62/99 anonim válasza:
ÁÁÁ fotó az nem jó,küld egy képet valami modell csávóról azt kész :D Webcamera az megbízhatóbb bár arra is vannak csalóka programok amivel átlehet verni a partnert :D
63/99 A kérdező kommentje:
Ha ennyire kíváncsiak vagytok, priviben küldök képet
2012. júl. 21. 07:03
64/99 A kérdező kommentje:
De egyébként egyáltalán nem vagyok, ilyen mai értelemben vett jó pasi, ducibb vagyok stb
2012. júl. 21. 07:14
65/99 anonim válasza:
Na már kezdd őszintébb lenni :D Kezd kirajzolódni az igazság róla,a végén meg kiderül hogy egy hajléktalan aki az egyik Net Cafe-ból netezik :D
66/99 anonim válasza:
Hát ha ducibb, több nő elfér rajta! :D Mind a három egyszerre, és ugrálhatnak is rajta, legalább nem szúrnak a csontjai. :D
Jó, csak hülyéskedek. :D
67/99 anonim válasza:
ezt a képet küldte privibe xĐĐĐ
69/99 anonim válasza:
de ezen a két képen nem is ugyanaz az ember van !!! xĐ
70/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy kitettétek, de mit is vártam volna az emberektől :( Rendesek vagytok!!!
itt van akkor még egy kép, ami talán segít a hitetlen Tamásoknak, hogy ki is van a képen.
2012. júl. 21. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!