Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lerázni a nőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm
2012. júl. 21. 01:10
 31/99 anonim ***** válasza:
Felvilágosítanálak hogy ez nem úgy megy hogy meglátom és a feleségem elsőnek bizony a barátnőd lesz!Sajnálom hogy ezt a rossz hírt nekem kellet közölnöm veled!
2012. júl. 21. 01:38
 32/99 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rá kíváncsi,szinte biztos vagyok abban hogy quasimodo is jóképűnek számít hozzá képest
2012. júl. 21. 01:39
 33/99 anonim ***** válasza:

:))

Szerintem is nem nulláról kéne kezdenie. Nyilván 21+ életév alatt megszeretett már néhány lányt, velük kéne kalkulálni...:)

34/99 A kérdező kommentje:
Tudom, de törekedni lehet arra a barátnő keresésére, aki a feltehetően feleséged lesz, olyan nőt választani.
 35/99 anonim ***** válasza:
Jaj, kérdező menj már aludni, ne verd itt a nyálad, a sok hülye, sületlenségeiddelXDXD
2012. júl. 21. 01:40
 36/99 anonim ***** válasza:
32.tuti egy normális kinézetű ember nem ír ki ilyeneket. és nem vár 30 éves koráig hogy barátnőt szerezzen magának!
2012. júl. 21. 01:41
 37/99 anonim ***** válasza:
Nem fog aludni mert végre figyelnek rá :D
2012. júl. 21. 01:41
 38/99 anonim ***** válasza:
Igen általában az olyan emberek tesznek fel ilyen kérdéseket 'a nők állandóan jönnek...' akiknek a közelébe se megy senki! :D
2012. júl. 21. 01:43
 39/99 A kérdező kommentje:
36, ki mondta hogy 30 éves koromig várok vártam, eddig is voltak kapcsolataim és általában mindig a nők szedtek fel, csak most ebbe a félévben nem szeretnék
2012. júl. 21. 01:43
 40/99 A kérdező kommentje:
38-nak köszönöm, hogy odaírta az "általában" szót :)
2012. júl. 21. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!