Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen megoldásokat találtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megoldásokat találtatok a távkapcsolat áthidalására?

Figyelt kérdés

Párommal pár hónapja vagyunk együtt, de már 1 éve érik a dolog. Pont egy olyan pocsék időszakba jöttünk össze, amikor egy csomó stressz van mindkettőnkön.

Próbáljuk a legjobbat kihozni a dologból, de sokat veszekszünk, mert ő nem egy beszédes típus, én meg kíváncsi vagyok, kérdezgetem milyen napja volt, de ő felkapja a vizet, nem mondja el, én pedig úgy érzem nem avat be a dolgokba. MIközben mindennek az oka az, hogy messze vagyunk, és sok a gondunk a saját életünkben is.

Hogyan tudnánk kibírni ezt a fél évet, mert még fél év, én végzek a sulival, neki beáll a munkája, leadjuk a terheket, és oda tudok költözni hozzá. De addig... ha így folytatjuk nem fogjuk kibírni, pedig tökéletesek vagyunk egymásnak.

2011. dec. 8. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha van határidő, amíg várni kell, addig ki lehet bírni.

neked nem kellene nyaggatni, neki meg egy kicsit jobban meg kellene nyílnia.

2011. dec. 8. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:

én fél éve vagyok távkapcsolatba.

ne folytsd meg, nemkell minden nap feltétlenül, kötelező jelleggel beszélnetek.

néha hívd fel, vagy várd meg míg ő fog keresni.

2011. dec. 8. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
ha tényleg annyira sokat veszekedtek , akkor azt a fél évet bírjátok ki egymás nélkül, mert el vesztitek egymást a sok vita szétzilálja a kapcsolatotokat, fél év után meg nagyobb lesz az öröm mikor oda költözöl, de egy beszélgetést azért ejtsetek meg,mert te kiváncsi vagy rá, azért ne legyen ideges....
2011. dec. 8. 13:44
 4/6 alien19 ***** válasza:
Nálunk is ez van én nyaggattam őt.Naponta felhív hogy milyen napja volt de 2 hete (azóta dolgozik napi 12 órát hétfőtől vasárnapig) kevesebb ideje van ránk. Fél év múlva mi is összeköltözünk.Nagyon nehéz így 5 év együtt élés után, de bírni kell.A lényeg hogy ne nyaggasd mert így csak elveszíted.Én is rájöttem hogy nem szabad nyúzni van elég baja így is.Tarts ki mellette, és a saját életeddel foglalkozz mert most ez a lényeg.Ha találkoztok akkor próbáljatok nem veszekedni.Van aki egész jól bírja van aki egyáltalán nem.De ha kitartó vagy akkor nem lesz gond. :)
2011. dec. 8. 16:06
 5/6 Decoy ***** válasza:

ne kérdezz annyit

szerezzetek be webcamerát mikrofont

úgy sokkal jobb beszélni mint chatelni

bírjátok ki ezt a fél évet és barátnőd minden szarért ne kapja fel a vizet

az enyém is azt csinálja

ha írok neki ír vissza kb 2 szót

ha meg nem írok akkor nem figyelek rá

KI ÉRTI EZT??? Oo

2011. dec. 11. 20:23
 6/6 anonim válasza:
Mi kb. 150 km-re lakunk egymástól, és csak hétvégente tudunk együtt lenni. De sajnos nem mindegyik hétvége jön össze így sem. Mi minden nap délelőtt beszélünk facebookon, este pedig MSN-en. Így könnyebb kibírni...
2012. jan. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!