Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldásokat találtatok a távkapcsolat áthidalására?
Párommal pár hónapja vagyunk együtt, de már 1 éve érik a dolog. Pont egy olyan pocsék időszakba jöttünk össze, amikor egy csomó stressz van mindkettőnkön.
Próbáljuk a legjobbat kihozni a dologból, de sokat veszekszünk, mert ő nem egy beszédes típus, én meg kíváncsi vagyok, kérdezgetem milyen napja volt, de ő felkapja a vizet, nem mondja el, én pedig úgy érzem nem avat be a dolgokba. MIközben mindennek az oka az, hogy messze vagyunk, és sok a gondunk a saját életünkben is.
Hogyan tudnánk kibírni ezt a fél évet, mert még fél év, én végzek a sulival, neki beáll a munkája, leadjuk a terheket, és oda tudok költözni hozzá. De addig... ha így folytatjuk nem fogjuk kibírni, pedig tökéletesek vagyunk egymásnak.
Ha van határidő, amíg várni kell, addig ki lehet bírni.
neked nem kellene nyaggatni, neki meg egy kicsit jobban meg kellene nyílnia.
én fél éve vagyok távkapcsolatba.
ne folytsd meg, nemkell minden nap feltétlenül, kötelező jelleggel beszélnetek.
néha hívd fel, vagy várd meg míg ő fog keresni.
ne kérdezz annyit
szerezzetek be webcamerát mikrofont
úgy sokkal jobb beszélni mint chatelni
bírjátok ki ezt a fél évet és barátnőd minden szarért ne kapja fel a vizet
az enyém is azt csinálja
ha írok neki ír vissza kb 2 szót
ha meg nem írok akkor nem figyelek rá
KI ÉRTI EZT??? Oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!