Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire müködhet egy távkapcsolat?
Semennyire. Valakinek engedni kell és a másikhoz költözni.
2011. nov. 28. 11:43
2/14 A kérdező kommentje:
Már megprobáltuk és a páromhoz költöztem...de ugy alakult hogy haza kell mennem...
ha hetente egy hosszú hétvégére találkoztok akkor még kibírható.
Nem érdemes ilyennel pazarolni az idődet mert így mások elöl veszed el a lehetőséget és magadtól is.Tudod átlagban nem hiába nem működnek a távkapcsolatok.
Az csak időpazarlás és szenvedés.Ha csak össze nem költöztök.
2011. nov. 28. 11:53
Kicsit ez már sok szerintem, már mint a távolság. Amúgy relatív, mert mindenkinek más a sok. Van akinek már 50 km is...
Nekem is volt pár, levonva a konzekvenciát: költséges, szenvedős és sokat kell utazni is (emiatt is költséges). Azt mondják a kis szerelmeket kioltja...bla-bla-bla.
Valljuk be, kevés ember vállalja be a másikért és ritka ha hosszú távon is működik.
2011. nov. 28. 11:54
Miert alakult ugy,ha esetleg elmeseled?
Ugyanis parom es koztem 800 km volt a tavolsag, megis egyutt vagyunk masfel eve.
Nézd, egy kapcsolathoz (sajnos vagy nem) lényegesen több impulzus kell és több személyesség, mint amennyit ekkora távolság enged Ha ez nincs meg, úgy előbb-utóbb a környezetetekből pótoljátok ki ezeket, ami értelem szerűen azt jelenti, hogy valamelyikőtöknek köze lesz valaki máshoz..inkább most legyen rossz, hogy nem lesz semmi, mint hogy akkor fájjon sokkal jobban...és ne gondold, hogy megfutamodás az ilyen úgy, hogy meg sem próbáljátok, szimplán vannak olyan dolgok, amiken nem nagyon lehet változtatni és tudom, hogy lesznek itt olyanok, akiknél ez működik így is, de azoknál azért kíváncsi lennék a "kapcsolat" szó bővebb értelmezésére...a szerelem nagyon sokat jelent, de sajnos nem mindig elég és vannak az életben olyan dolgok, ami ellen hiába küzdünk...
nekem még 60 km is soknak bizonyult
400 km áthidalhatatlan
távkapcsolatként működhet, de az sose lesz olyan, mint egy normális kapcsolat
ha összeköltöztök, akkor is véget érhet bármi miatt, de legalább egy normális kapcsolatban vagytok, tudni fogjátok, hogy működne-e igazából
egy távkapcsolat meg olyan izgi, de kínos is egyben és megterhelő
2011. nov. 28. 11:55
de igen is működhet ha mind ketten nagyon akarjátok és nagyon szeretitek egymást...és ha van egy idő pont kitüzve amikor az egyik költözik de csak is akkor ha vannak közös célok...mi köztünk 500 km van és 6 hónapja ezt csináljuk és még egyszer ennyi lesz és a párom a tervek szerint ide költözik.mi jól meg vagyunk és szeretjük egymást és 3 hetente együtt töltünk 5 napot....sokkal jobban megbecsüljük egymást..nincs lehetetlen csak tehetetlen...ez gyenge kényelmes embereknek nem való mert kemény néha de megéri hogy ha tudod hogy ő számodra az igazi....sok sikert és kitartást és ne mások véleményéra adjál hanem arra hogy neked mi a jó és ha úgy érzed ő az az ember aki miatt ezt csinálni akkor ne add fel mert megtérül és duplán olyan boldog leszel mint az aki nem küzdött meg így a párjáért!sok sikert!
2011. nov. 28. 11:57
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....mindenképp meggondolando...de szerintem egy probát megér...
350km volt a táv közöttünk. 3 évig távkapcsolatban voltunk, havonta találkoztunk pár napra. Iszonyat kegyetlen, de el kellett viselni. Most együtt élünk (5 éve) és minden rendben van. Működhet is, de nem kellemes, az biztos.
2011. nov. 28. 12:00
Kapcsolódó kérdések: