Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lerázni a nőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm
2012. júl. 21. 01:10
 41/99 anonim ***** válasza:
öhh szívesen de te egy ilyen ember vagy !
2012. júl. 21. 01:46
 42/99 anonim ***** válasza:

Ja :D De még azt is bírom hogy milyen nagy komolysággal adja magát elő,még mindig próbálkozik elhitetni velünk ezeket a kamu sztorikat,de komolyan most ezt ki hiszi el? :D

Tanulás mellett kikapcsolódásként ki utasítana vissza ilyen alkalmakat? :D Csakis a homik :D

2012. júl. 21. 01:47
 43/99 anonim ***** válasza:

39, de ez azt mutatja, hogy képtelen vagy tartósan vonzódni. Miért gondolod akkor, hogy a házasságra alkalmas vagy?

Pl. most azért szakítottál, hogy tanulhass? Miért, a lány miben akadályozza a tanulást? És miért ÚJ lányt akarsz feleségnek, az eddigiek közül miért nem jó senki?

2012. júl. 21. 01:48
 44/99 A kérdező kommentje:
Ezért tart itt Magyarország, mert általánosítunk :(
2012. júl. 21. 01:48
 45/99 anonim ***** válasza:
Te kérdező figyelj már,hogyha tényleg annyira sok tanulni valód van akkor miért itt töltöd az idődet?Szexre nincs időd de gyakorikérdésekre pedig van? :D Ezt az időt miért nem inkább szexeléssel töltöd el?Akkora egy fail vagy hogy az nem igaz :D Azt ne mondd hogy azért nem tudsz tanulni mert állandóan hívogat az összes létező topmodell az ajánlataikkal és nem hagynak békén :D
2012. júl. 21. 01:50
 46/99 A kérdező kommentje:
43-nak Eddigiek közül is lehet valaki ez természetes, csak azt kéne megérteni, hogy ebben a félévben nem szeretnék senkit!!! Nem tudom ti hogy bántatok egy nővel lehet csak az ágyban nyomtátok hétvégenként, de nekem a párkapcsolatról az a véleményem, hogy mindent megtenni a nőért körülötte ugrálni, csak ő van nekem, elvinni ide oda stb stb és ez a tanulás mellett nem fér bele
2012. júl. 21. 01:52
 47/99 A kérdező kommentje:
45-nek szexre lenne időm persze, de tudod én megbecsülöm a nőt és nem arra használom, hogy dugdosgatom benne a fa***, hanem kényeztetem törődök vele megbecsülöm.
2012. júl. 21. 01:55
 48/99 anonim ***** válasza:

Persze, elég ha azt írod,hogy az isteni egoizmusodtól nem látsz mást csak magadat:D:D

S egy nő sem érhet fel veled, mert most ők nincsenek olyan magas szinten, mint te, mert te most kőkeményen tanulsz ahogy láthatjuk itt:D:D

2012. júl. 21. 01:55
 49/99 anonim ***** válasza:

Hát én nő vagyok, és belehalnék, ha valaki ezt csinálná velem. Sokkal fontosabb a szellemi és érzelmi kapcsolattartás azalatt is, amíg tanulsz. Mert a társ azt jelenti, hogy együtt érez, együtt gondolkodik Veled. Most pedig a tanulás az együttérezni- és együttgondolkodni való.

Ha egy héten 3x beszéltek egy órát telefonon, akkor annyit.

Miért nem megy ez?

Egy nőnek ez az elutasítással, szeretet- és szerelemképtelenséggel egyenértékű, amit csinálsz.

2012. júl. 21. 01:56
 50/99 A kérdező kommentje:
49. Egyetlen értelmes indok, válasz, amiben igazad lehet, látszik, hogy nő írta :)
2012. júl. 21. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!