Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom lerázni a nőket? Milyen megoldásokat, módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok a nők állandóan jönnek párkapcsit vagy szexet akarnak, de én most a szakdolgozatot írok, diplomát csinálok és nyelvvizsgára készülök, szóval nőkre most nincs időm2012. júl. 21. 01:10
2/99 anonim válasza:
Mekkora kamu kérdés :D Ilyet csak homokosok kérdeznének :D
3/99 anonim válasza:
mondd ezt nekik:
"belefosnék a köldöködbe és szétcsapkodnám papuccsal"
4/99 anonim válasza:
Tudom hogy ezt nehéz megérteni....és sokat nem is képesek rá.....de mind emberek vagyunk!Ha gondod van nyisd ki a szád és mond el nekik a bajod!
6/99 A kérdező kommentje:
Nem, olyanok is kérdeznének, akiknek a jövőjük fontosabb, mint a nők vagy a szaporodás ilyen állatias ösztönös viselkedések.
Akarok komoly kapcsolatot majd, de nem most mikor ilyen fontos jövő építés előtt állok
2012. júl. 21. 01:14
7/99 anonim válasza:
Bla Bla Bla rizsa rizsa rizsa na menj aludni :D
8/99 anonim válasza:
Add meg nekik a tied helyett az én számomat. :)
9/99 A kérdező kommentje:
Lehet akik itt okoskodnak azoknak azzal telik a napjaik hogy ilyen netes társkeresőkön meg chates oldalakon vagy bulikon csajokat akarnak felszedni, mint az állatok, hogy magjaikat elhintsék női egyedtársaikba ,de én érettebbnek érzem magamat náluk, lehet hihetetlen meg kamu kérdés, meg társai, de nekem a jövőm fontosabb
2012. júl. 21. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!