Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van?
Figyelt kérdés
Egy pasi legyen gyengéd,ugyanakkor erős, és gazdag? Tényleg ennyire fontos a pénz a nőknek?2012. júl. 20. 21:15
11/14 anonim válasza:
kérdező,ez tényleg igy van!
ha bevallják,ha nem!
12/14 anonim válasza:
10tanulj már meg olvasni!:D mondtam h a szegénnyel jöttem össze de amint lett munkája és összespórolt valamit dobni alart meg megváltozott!Ezért döntöttem úgy h csak gazdaggal állok össze!Senki nem semmizett ki te okos!Tőlem egy ftot se vettel el ha elolvasnád rendesen felfognád mit írtam.Kár tagadni az összes ilyen csávó arra vágyik h gazdag legyen de miért?mert azt hiszi attól majd megfektethetnek bárkit azt várják h a pénz vonzóvá tegye őket.Azonban ez nincs így!Nekem anno volt olyan srác is aki a bmew kulcsait pörgette nekem és mondta h menjek vele és arról beszélt hmennyi pénze van.Mondtam h nem megyek.úgyh téves az elmélet.De amióta poruljártam szegénnyel egy gazdag fiútval fogok összejönni mindenképp!
13/14 anonim válasza:
08:40
Az elméleted azért ellentmondás, mert akitől elváltál azért váltál el tőle, mert gazdag lett. De a te álláspontod szerint újra összejönnél vele, mert már gazdag. De ez meg annak mond ellent, hogy a te eddigi tapasztalatod szerint pont a gazdagokat kerülnéd a viselkedésük miatt.
14/14 anonim válasza:
Úgy látszik más is ugyan azt olvassa amit én, ezért nem velem van a baj.
Köszönöm az előzőnek,
Végre más is látja az ellentmondásodat te "gazdag csávót akaró".
Őrület :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!