Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire nagy kérés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nagy kérés lenne?

Figyelt kérdés

a barátom egy hónap múlva elutazik fél évre tanulni. Több mint három hónapja vagyunk együtt, aludtam már én is nála, ő is nálam. Ezt az egy hónapot szeretnénk aktívan együtt tölteni, minél többet egymásnál aludni, ám itt jön a probléma.A szüleim elég érdekesen kezelik a helyzetet..egyszer egy szót sem szólnak ha ott alszom, máskor pedig, b kiabálnak velem, hogy túlzásba viszem /azért mert két egymás követő éjjel is ott szeretnék aludni/ Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy már csak egy hónapig leszünk együtt utána úgy sem lesz itthon fél évig, csak addig szeretnénk együtt lenni. Az Ő szüleinek semmi baja ezzel, szívesen látnak, de az enyémek...szeretik, nincs azzal baj, de mintha skizofréniában szenvednének..egyszer nem gond az ottalvás, máskor probléma..

Ő húsz, én tizennyolc éves vagyok/L

2012. júl. 12. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

igen, egyrészt, mert lány vagy... a lányokat jobban féltik a szüleik.

másrészt, míg velük laksz, ők parancsolnak..

csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem gondolnak arra, hogy ők is voltak fiatalok...

2012. júl. 12. 17:47
 2/5 okoska31 ***** válasza:
85%

na, a korotok a végén meglepett. kevesebbre tippeltem:)

talán segít, ha inkább nálatok alszotok együtt. akkor "szem előtt" vagy, és ettől talán nyugodtabbak lesznek a szülők. mégis csak a lányuk vagy, természetes, hogy féltenek.

2012. júl. 12. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
nem nagy kérés. sok szülő sajnos elfelejti, hogy ők is voltak szerelmesek egyszer. tetejébe a gyerekükön vezetik le a feszültséget, és kiabálnak vele ok nélkül.
2012. júl. 12. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából azért szeretünk náluk aludni, mert ott több mindent lehet csinálni, mozgalmasabb város, este kiülni a Balaton partra ilyenek :) szünidő van, és tényleg már csak egy hónapról, sőt három hétről van szó..lehet, hogy fiatal vagyok és más a felfogásom de ezt a legnagyobb jóindulattal sem fogom tudni megérteni :/:) még csak le sem feküdtünk egymással..mi csak szeretnénk együtt lenni ebben a maradék időben..
2012. júl. 12. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
miért nem volt még szex? mi a fenére vártok? :O
2012. júl. 13. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!