Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy kérés lenne?
a barátom egy hónap múlva elutazik fél évre tanulni. Több mint három hónapja vagyunk együtt, aludtam már én is nála, ő is nálam. Ezt az egy hónapot szeretnénk aktívan együtt tölteni, minél többet egymásnál aludni, ám itt jön a probléma.A szüleim elég érdekesen kezelik a helyzetet..egyszer egy szót sem szólnak ha ott alszom, máskor pedig, b kiabálnak velem, hogy túlzásba viszem /azért mert két egymás követő éjjel is ott szeretnék aludni/ Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy már csak egy hónapig leszünk együtt utána úgy sem lesz itthon fél évig, csak addig szeretnénk együtt lenni. Az Ő szüleinek semmi baja ezzel, szívesen látnak, de az enyémek...szeretik, nincs azzal baj, de mintha skizofréniában szenvednének..egyszer nem gond az ottalvás, máskor probléma..
Ő húsz, én tizennyolc éves vagyok/L
igen, egyrészt, mert lány vagy... a lányokat jobban féltik a szüleik.
másrészt, míg velük laksz, ők parancsolnak..
csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem gondolnak arra, hogy ők is voltak fiatalok...
na, a korotok a végén meglepett. kevesebbre tippeltem:)
talán segít, ha inkább nálatok alszotok együtt. akkor "szem előtt" vagy, és ettől talán nyugodtabbak lesznek a szülők. mégis csak a lányuk vagy, természetes, hogy féltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!