Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat tényleg meglehet hódítani a hasukon keresztül? Ti hoygvagytok ezzel fiúk? :D
kb. egy hete kezdtem el járni egy sráccal. szeretném ha belémszeretneés nem csak átb.a.szna. Ti fiúk szeretitek ha törődnek veletek, esteleg meglepnek egy kis sütivel?
Pl. édesapjával a munkahelyen történt egy baleset.Lekelett amputálni a lábát. Gondoltam, sütök muffint vagy valami sütit, és elviszem neki azzal a szöveggel h: halottam mi történt, nagyon sajnálom egy kis sütit hoztam jobbulásként, vagy valami ilyen.. Szerintetek meghatná a srácot h ilyen rendes vagyok?Tudom ez kicsit durván hangzik. Kiskorom óta ismerem a fiút. De csak most jöttünk össze. Nemfogok még lefeküdni vele. Csak ha érzem h szeret, mert még szűzvagyok.
Ne bunkózzatok még ha én bunkónak is tűnök. xD
17 L
Már sok ilyen kérdés volt.
Kérlek használd az oldal kereső funkcióját(azért van).
Megértésed köszönöm.
Lábamputálás után kicsit izléstelen sütizni, boccs.
De ha magadhoz hívnád meg süti meg ital mellé átbeszélni az eseményeket, akkor már jobban hangzik.
inkább a farkunkon keresztül :3
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!