Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiakat tényleg meglehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat tényleg meglehet hódítani a hasukon keresztül? Ti hoygvagytok ezzel fiúk? :D

Figyelt kérdés

kb. egy hete kezdtem el járni egy sráccal. szeretném ha belémszeretneés nem csak átb.a.szna. Ti fiúk szeretitek ha törődnek veletek, esteleg meglepnek egy kis sütivel?

Pl. édesapjával a munkahelyen történt egy baleset.Lekelett amputálni a lábát. Gondoltam, sütök muffint vagy valami sütit, és elviszem neki azzal a szöveggel h: halottam mi történt, nagyon sajnálom egy kis sütit hoztam jobbulásként, vagy valami ilyen.. Szerintetek meghatná a srácot h ilyen rendes vagyok?Tudom ez kicsit durván hangzik. Kiskorom óta ismerem a fiút. De csak most jöttünk össze. Nemfogok még lefeküdni vele. Csak ha érzem h szeret, mert még szűzvagyok.

Ne bunkózzatok még ha én bunkónak is tűnök. xD

17 L

2012. júl. 11. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem tiszta cuki vagy....Kevés ilyen lány van manapság. :-)

De lehet a "hallottam mi történt" tényleg kicsit erős, inkább mondd meg a barátodnak hogy látogassátok meg apukáját vagy menjetek el együtt hozzájuk és akkor vihetsz neki amit akarsz, de nem kell körítőszöveg!

És jól látod nem kell odaadnod magad addig neki amíg nem szeretek és nem érzed hogy ő is szeret téged!

Jó a felfogásod így tovább. Lehet nem fogsz vele érvényesülni...én is ilyen típus vagyok sajnos mint te, és a fiúknak általában a rossz lányok kellenek. (Lehet lepontozni!)Sok sikert neked! :-)

2012. júl. 11. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:

18:34-es vagyok

Ha azért elhagy mert nem fekszel le vele pár hónapig, akkor hagyd menni. Akkor nem szeret nem is akar megszeretni csak az kell neki! 23L

2012. júl. 11. 18:36
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ment a zöld pacsi!
2012. júl. 15. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!