Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért tényleg szakítana egy fiú? A barátnő már egy ideje azzal nyaggat, hogy vágassam le a hajam. Szerinte túl hosszú, és még göndör is.
miez a hülyeség?
ezek szerint minden lánynak aki nemi életet él rövid haja van? nanemár
Le ne vágasd!!!!
barátnőd nemnormális! nagyon szép hajad van és sztem minden fiúnak tetszik a hosszú, ápolt haj, lehet az göndör v egyenes is :) és egyeltalán nem zavaró szex közbe :) sőt sztem szexy :D nehogy levágasd :D
18/F
"barátnőm szerint, a srácok utálják, ha egy lány haja ráborul a bőrükre, csikizi őket"
A barátnőt egy irigy dög, és hülyeségeket beszél. Csak miért? Komolyan ezt hallotta valahonnan, vagy ennyire nem akar neked jót?!
Ha te így érzed jól magad, akkor le ne vágasd! :)
Nagyon szép a hajad és az ilyen haj a gyengém! Le ne vágasd és hülyeség amit mondott a barátnőd, elég, ha össze kötöd és kész. Én ffi vagyok és nekem is hosszú hajam van én úgy szoktam össze kötöm de még húzok bele egy nyolcast!
ÉS NEM GÁZ AZ ÁGYBAN A HAJAD! Barátnőd annál inkább!!! 24F
Kérdező te hány éves vagy? Elég fura vagy!
Mindenki azt írta, hogy nem vágasd le én is írtam amúgy! Nem barátnő az ilyen!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!