Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni a barátnőmön?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk, jó kereső állásban voltunk 1 éve mind a ketten, 9 hónapja barátnőm kilépett az állásából (közösen megbeszéltük, hogy jobb lesz neki így). Nem az anyagiakon van a hangsúly, mert megélünk, de szerintme nem egészséges, hogy nem dolgozik semmit, ő is tudja, de valahogy mintha feladta volna, fől is szedett 20 kilót magára. Tehát mindenhogy elhagyta magát. Én próbáltam mindenhogy ösztönözni, még fogyózni is próbáltam vele pedig az én súlyommal semmi baj, de 1-2 nap után feladta. Egyre pesszimistább én pedig abszolúte optimista vagyok. Barátaink családtagjaink is mondtaák neki szép szóval és nem csak szép szóval. De nem lehet rá hatni. Lassan engem is felőröl ez a helyzet, mert nem jó pesszimista és semmittevő légkörbe hazamenni. Mihez kezdjek? hogy tudnék rajta segíteni?2012. júl. 8. 16:00
1/4 anonim válasza:
Szerezz neki munkát?
Ki kéne deríteni mi lehet a lehangoltság oka. Lehet depressziós, ezért érdemes lenne pszichológushoz is menni.
2/4 A kérdező kommentje:
Munka az lenne dögivel, a régi helyén is, az anyukájának van 3-4 üzlete, ahová mehetne. De egyszerűen nincs kedve.
2012. júl. 8. 16:05
3/4 A kérdező kommentje:
Pedig azt is tudom, hogy ha elkezdene visszatérne belé az erő, de egyszerűen nem tudom rávenni. 9 hónap alatt mindent megpróbáltam. De ez az apátia nem csak a munkával van így, hanem mindennel.
2012. júl. 8. 16:06
4/4 anonim válasza:
Ez az ún. munkanélküliségi/nyugdíjas depresszió, haszontalannak, értéktelennek érzi magát. Vagy szerezz neki munkát vagy küldd el tanulni, írasd be valamilyen tanfolyamra, iskolába, ahol egyrészt leköti magát másrészt hasznos ismereteket sajátíthat el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!